Реклама / Ads
24| 4334 |12.02.2021 НОВИНИ

Карадайъ рисува образа на Пеевски-дарителя, хвали Доган

.
Господин Пеевски го познават нашите партийни структури. В условията на COVID-19 с неговите дарителски кампании вече цяла България, а и не само, знаят кой е господин Пеевски. Министър Сачева може да конкретизира, ако реши, за дарителските кампании. Държавник като господин Доган се раждат веднъж. Той ще бъде оценяван от историята. Номинациите на господин Доган са нещо естествено в нашата партия.
 

"Естествено обаче разни мераклии, които искат да влязат на политическия терен, без да имат политическа програма, търсят начин да се качат на широкия гръб на господин Доган, за да са забележими. Белким някой се подлъже от анти-ДПС кампаниите и прескочат 4-процентовата бариера. Мечтата на някои хора може и да е това, но Движението прави политика за следващите поколения".

 

Тези прочувствени слова дойдоха от устата на Мустафа Карадайъ в предаването "Панорама" по Българската национална телевизия. Дарителят - Пеевски е образ, който се рисува от началото на епидемията от COVID-19. Сачева, която също бе в студиото, обаче не конкретизира. Хвърли само кос поглед при споменаване на името си, редом до това на Пеевски.

 

Социалният министър се почувства обидена обаче от твърденията на Карадайъ, че демокрацията у нас е разрушена.

 

"Не приемам тези обвинения. Виждате, че сме направили доста сериозен напредък в много от нашите показатели. Такъв не може да има, ако стои върху фундамент от прогнила демокрация", обясни Сачева.

 

"Да...", поде Карадайъ.

 

"Парад и демонстрация за неспазване на Конституцията, правата на хората, включително ип равилника на Народното събрание...", обясни лидерът на ДПС.

 

"Не знам какво визирате, но...", започна Сачева.

 

"Като не знаете какво визираме, какво опровергавате тогава?", попита Карадайъ.

 

"Ние не се сравняваме със себе си и не съм съгласна с всички апокалиптични прогнози", посочи Сачева и още веднъж обясни, че според редица показатели страната ни се справяла добре. Такива данни не можело да има, ако сме стояли въпху фундамент от прогнила демокрация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6258 |28.01.2021 Карадайъ попита в НС: И ПКП ли е опасна за здравето? . 1| 3418 |12.12.2020 Очаквано: Карадайъ бе преизбран за лидер на ДПС . 0| 3684 |12.12.2020 Карадайъ атакува властта заради липсата на реформи . 0| 3567 |12.12.2020 ДПС си избира председател, само Мустафа Карадайъ е кандидат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads