Реклама / Ads
11| 6331 |02.02.2013 НОВИНИ

Касим Дал: Ахмед Доган трябва да осветли тъмното си минало

.
Касим Дал
Октай Енимехмедов не е бил между учредителите или делегатите на събрания на "Свобода и достойнство", дошъл е с някой от гостите.
 

Това каза Касим Дал, основател на партия "Свобода и достойнство" и дългогодишен заместник на лидера на ДПС Ахмед Доган, пред Нова телевизия.

Аз няма от какво да се страхувам, коментира Дал въпроса дали не трябва да бъдат затегнати мерките и пропусквателния режим на конференции на партията му.

Бях втрещен от действията на Октай, бях втрещен и от реакцията на делегатите.

Къде беше личната охрана на Ахмед Доган, се чуди Касим Дал. Преди дори сме имали спорове с тях да не влизат в кадър, а те са отказвали, защото такива са им нарежданията. ДПС има да отговаря на много въпроси според Касим Дал. Доган трябва да проговори и за Ахмед Емин,  дясната ръка на лидера на ДПС, чиято смърт е обвита в мистерия.

Аз съм също от хората, които са минали през много изпитания. Ахмед Доган обаче трябва да хвърли светлина върху тъмното си минало. Един политик, който се смята над всички, трябва да даде отговор на тези въпроси.

Имах „удоволствието” да слушам полк. Марин Маринов, работил като офицер с Ахмед Доган за външно разузнаване. Това е ченгеджийското мислене – да намираш винаги отрицателни черти в хората.

Касим Дал се разграничи от обвиненията, че се разпространява неоосманизъм в България. Прочетох доклада на Доган. Вижда се, че човекът, който го е писал, няма представа от нещата, коментира той.

В касата на ДПС влизат годишно около 1 млн. лв., близо 80 хил. гласа дойдоха на изборите през 2009 г. за ДПС от българските мюсюлмани зад граница. Касим Дал упрекна Ахмед Доган, че веднъж не е отишъл при тези хора да ги види или да им помогне с нещо.

Поредната лъжа е, че Ахмед Доган се е оттеглил. Агент Павел няма да успее да се справи без неговата помощ, завърши Касим Дал.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 7859 |02.02.2013 Борисов: Да не ми говорят Станишев и Доган за демокрация! . 5| 5329 |30.01.2013 Депутатите осъдиха покушението над Доган . 121| 14849 |27.01.2013 Полк. М. Маринов: Доган няма да се отърве; турски войски в София . 21| 6197 |27.01.2013 Е. Йончева: Речта на Доган беше важната; атентатът я измести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads