Реклама / Ads
26| 7713 |04.09.2020 НОВИНИ

Кирил Добрев: Получих всички възможни оферти, за да не се кандидатирам

.
Кирил Добрев
„Никога през този живот не съм бил толкова нападан и ако в политиката личните емоции нямат значение, то стилът е показателен. Кой ще ти повярва, че ще се грижиш за народа си, ако водиш война със своите? Получих всички оферти на света, аз да не се кандидатирам и само този, който не ме познава, може да си мисли, че ще се откажа.
 

Добрата новина е, че остава още малко, лошата е - че ще ни трябват много сили и енергия, за да спечелим следващата, истинската битка - тази за България". Това заяви на среща с членове на БСП в Русе кандидатът за председател на партията Кирил Добрев.


По думите му последните 56 дни са ключови за развитието на страната. „През всичките 30 години преход, в моменти на криза, БСП е била националноотговорната партия и това не е клише. Преди 30 години левицата успя да седне и да договори това, което трябваше на България – демокрацията, след години и финансова стабилност на страната. Подписът на БСП стои под Конституцията, под членството ни в ЕС. Днес сме изправени пред друга ситуация, от която искаме да бъдем тази националноотговорна политическа сила, която да извади страната от кризата", каза още Добрев. Той добави, че винаги е подкрепял демократичния избор в БСП и, че няма нищо по-силно от това всеки социалист да даде своя глас и да избере не просто председателя на БСП, а пътя, по който да върви партията. „Дали сме дорасли за този избор, ще разберем след няколко дни, защото каква я мислехме, каква всъщност стана", каза още кандидатът за председател.


Според него богатството на БСП е, че има различни хора с виждания. „Мислех, че голямата палитра от кандидати може да покаже пред обществото различните гледни точки, заради които е била силна нашата партия, защото тези хора, като едно семейство могат да намерят пътя заедно. Жалко, че засега не успяваме да го покажем. Жалко, че дори се разминаваме и в срещите, а бих искал много да се гледаме в очите, защото утре ще се наложи отново да си говорим и да търсим енергията на всеки един от нас", каза в заключение Кирил Добрев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3998 |01.09.2020 Кирил Добрев: Коалиционната политика да се определя от членовете, а не от Позитано . 37| 7469 |01.09.2020 Буруджиева: Смяната на Д. Кирилов е диалог с протестиращите, Георги Близнашки ще го замести . 16| 5180 |29.08.2020 Кирил Добрев: Всички кандидати говорим за единство в БСП, но не всички го показват . 29| 5733 |28.08.2020 Кирилов: Аз съм си написал оставката саморъчно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads