Реклама / Ads
23| 5474 |17.01.2014 НОВИНИ

Кой "братко", кой сватко в парламента?

.
"Умилителна" беседа с роднински привкус се разгоря между депутати в НС днес. Така в молби и закачки мина поредният парламентарен ден, в който народните избраници се упражниха в красноречие и си припомниха минали отношения.
 

"Георги Първанов е професионален предател. БСП се отърва от онзи, който си предаде лидера Жан Виденов, предаде партията си и след това стана президент с нейните гласове. Това е вонящ политически труп и не се надявайте да ви помогне с нищо, той ще предаде и вас, заяви патетично депутатът от „Атака” Станислав Станилов. Той припомни, че когато ПГ на ГЕРБ напускала парламента, Бойко Борисов казал, че не иска да е в този парламент, защото ще заседава с мутрите на Волен Сидеров. По този повод Станилов се самоопредели като "най-старата от тези мутри и като доайен на мутрите и на хулиганите", затова искал да каже, че не може да означи другояче подобно поведение, освен като неблагодарност.

И се аргументира: „Един-единствен път защитавах Цветан Цветанов от парламентарната трибуна и се извинявам на всички. И на българите, и на избирателите ми, защото сега видях какво значи да си неблагодарник. Поне като си бил такъв, мълчи си и не се обаждай", отправи той думи към зам.-шефа на ГЕРБ.
 

Колегата му Десислав Чуколов също вля глас: „Помниш ли, Цецо, когато каза: Моля ти се, братко! Помниш ли? Ела и го кажи”.
 

Цветанов пък на свой ред отговори: „Може би ще кажете, че съм бил и на Варадеро да ви кажа „Моля ви, моля ви, моля ви..."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6731 |04.12.2013 Калфин е втората люспа на ГЕРБ в парламента? . 41| 6061 |01.07.2013 Борисов и Московски също ходели с пищови в парламента? . 8| 4542 |08.10.2010 Хора на Яне и Бойко се млатили в парламента?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads