Реклама / Ads
16| 7899 |11.01.2012 НОВИНИ

Колата на С. Диков гръмнала заради щерка му?

.
Сашо Диков
Взривът бил отмъщение на бивше гадже на Петя Дикова, гласяла една от версиите.
 

Бомбата, взривила автомобила на Сашо Диков на 13 ноември м.г., била май с по-пиперлив сексуален привкус, пише столичен всекидневник. Атентатът не бил насочен срещу шефа на Канал 3, а срещу неговата дъщеря, защото Петя имала кратка интимна връзка с човек от криминалния контингент и след раздялата унизеният мачо взривил колата й, лансира нова версия вестникът.

Атентатът стана вечерта на 13 ноември м.г., след като изгаснал токът в част от блоковете, до които живеят Диков и дъщеря му, а после се чул силен взрив. Избухнала колата на журналиста заради бомба, поставена под предната лява гума. Количеството взрив било между 800 грама и килограм.

В началото всички версии за взривяването бяха насочени към Алексей Петров - Трактора, а  Диков  намекна, че не било излючено хора, близки до властта, да са автори на взрива.

Последната версия обаче била, че взривът бил отмъщение на бивше гадже на Петя Дикова. Тя шофирала автомобила през седмицата преди атентата. Бомбаджиите помислили, че колата е нейна. В ъндърграунда се коментирало, че Петя няколко месеца преди взрива била интимно близка с опасен младеж, шампион в прословутите ММА боеве. Малко след като се загаджили обаче, Петя започнала да вижда недостатъците на приятеля си, не след дълго съвсем се разочаровала от властния му характер, защото той опитвал да контролира личните й контакти и начина й на живот. Когато усетила, че нещата излизат извън контрол, тя се отдръпнала и не се поколебала да го заплаши с връзките на майка си и баща си. “Пипи го описваше като психопат пред познатите си. Реши да го разкара, защото непрекъснато я притискаше и преследваше. И след това обаче тормозът не спря. Наложиха се крути мерки и така се стигна до бомбата”, свидетелстват запознати. Това обяснява и факта, че след взрива репортерката от БТВ се появява първа на мястото.

Разследването на бомбата зациклило. Заподозреният мъж, с когото Петя имала взимане-даване, бил разпитан, но той излязъл с желязно алиби, че по същото време не бил в София. Което обаче не пречело да бъде поръчителят, гадае вестникът

Последната публична връзка на Петя Дикова била с баскетболиста Станислав Славейков, но сега тя нямала интимна връзка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5770 |09.01.2012 ДСБ се активира срещу ГЕРБ заради субсидии . 33| 7613 |22.12.2011 Д. Гаджева: Заради пари депутатите напуснаха "Атака" . 77| 9866 |15.12.2011 Бареков: Заради Трактора получих смъртна присъда . 14| 6456 |15.12.2011 "Паля колата" вече е най-опасната реплика в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads