Реклама / Ads
9| 2571 |30.07.2023 НОВИНИ

Концесионерът на плажа в Поморие се разграничи от спасителя, пребил французин

.
Фирмата-концесионер на плажа в Поморие се оправда за скандалния случай със спасителя Христо Кюлбасанов, пребил французин на плажа след спречкване за чадър. Фирмата заяви, че е извършена проверка и се разграничи от Кюлбасанов, който по време на инцидента не е бил на работа.
 

“На 24 юли е възникнал инцидент с участието на спасителя Христо Кюлбасанов, който по това време не е бил на работа и не е изпълнявал служебните си задължения, тъй като е имал почивен ден по график. Служителят е бил на плаж заедно със съпругата и детето си в качеството си на плажуващи граждани“, обясняват от фирмата концесионер. 

 

Кюлбасанов е носил собствен чадър, който е поставил на свободната зона на пясъка. Докато семейството на служителя е било в морето, под чадъра му се е настанил турист, френски гражданин, който отказал да напусне въпреки поканата и обясненията.

 

Не точно това обаче разказа самият спасител тази сутрин. 

 

“Системно от години този господин провокира спасителите. Във въпросния ден не бях на работа, не бях спасител, а бях със семейството си на плажа. На обяд се прибрахме вкъщи и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди съпругата ми и седнах при колегите – това е като медицински пункт“, посочи той и заяви, че първият път доброжелателно е помолил французинът и семейството му да се преместят. 

 

“Втори път отидох и му казах да се премести от чадъра, той отказа. Вече третият път, когато отидох, той демонстративно се премести с 10 см. Легна и започна да ми се смее. Подритна ме по крака и загубих самоконтрол. Виновен съм, не искам да се оправдавам, ще си понеса последствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали свидетели на тази грозна гледка. На него не му се извинявам“, каза спасителят.

 

“Между двамата е възникнал спор, прераснал във физическа агресия. Концесионерът се разграничава от действията своя служител и заявява, че не толерира подобни действия на саморазправа. Но предвид обстоятелството, че тези действия са извършени от служителя не по повод изпълнение на служебните му задължения и в извън установеното работно време, работодателят няма отношение към инцидента“, посочва концесионерът на плажа в Поморие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 7909 |30.07.2023 Спасител “подари” незабравима почивка на французин. Преби го в Поморие . 2| 2681 |21.07.2023 Вече можем да резервираме чадър и шезлонг на плажа и онлайн. Ето как . 1| 2659 |21.07.2023 Проф. Рачев: При гръмотевична буря трябва незабавно да се приберем от плажа . 2| 2767 |05.07.2023 Крум Зарков: Конституцията не е снимка от плажа да се показва. Президентството работи, но на ход е на управляващото мнозинство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads