Реклама / Ads
0| 3719 |03.06.2022 НОВИНИ

Костадинов бил „много възпитан човек“, но как така някой ще го нарича „крадец“?

.
Костадин Костадинов Източник: стопкадър, bTV
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отговорил „мъжки на едни клевети“ и защитил честта си, иначе бил „много възпитан човек“. Като такъв се определи самият той тази сутрин, два дни след цирка, който разиграха с Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“ в пленарна зала пред очите на 50 деца, които бяха на посещение при депутатите по случай 1 юни.
 

В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите му доказват, че има сметка само и единствено в лева, на която получава заплатата си, а къщата му е закупена с ипотека.

 

„Човекът излиза и ме нарича крадец, после ме нарича с епитети от руската класическа литература. Да, казах му, че ще му разбия носа“, призна лидерът на „Възраждане“.

 

На въпрос дали наистина би посегнал физически на своя колега, лидерът на „Възраждане“ каза, че такава ситуация няма как да се случи нито в Народното събрание, нито навън. На децата в залата показал, че „когато един човек има наранена чест, трябва да я защити веднага и на момента“.

 

„Това, което казах там е реакция, която е нормална. Мъжка реакция. Извинявам се на присъстващите деца, че станаха свидетели на просташко поведение от страна на Искрен Митев“, каза Костадинов.

 

Въпреки това според лидерът на „Възраждане“ той не заслужава наказание от НС. „Епитетите от Искрен Митев бях целенасочена провокация“, оправда се Костадинов.

 

„Това е рецидив за хората от „Продължаваме промяната“. Вчера един от техните депутати размахваше средни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по образование, това лице е член на комисията по култура. Защо никой не поставя въпроса за неговата оставка“, каза Костадинов по повод друг скандал в НС с неприличен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.

 

Припомняме, че навръх 1 юни лидерът на „Възраждане“ и Искрен Митев от ПП почти се сбиха, след като вторият нарече Костадинов „Копейкин“ от трибуната и го обвини в присвояване на средствата от субсидията на партията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3066 |02.06.2022 Искрен Митев, ПП: Костадинов ме нарече охлюв, затова днес нося вратовръзка на охлюви . 0| 3215 |02.06.2022 Наказаха с порицание Костадинов и Митев за спречкването в НС . 0| 3249 |01.06.2022 Искрен Митев, ПП: На Костадинов вратовръзката му беше разместена, исках да я оправя . 0| 2994 |25.05.2022 Костадин Костадинов поиска оставката на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads