Реклама / Ads
74| 6167 |03.10.2008 НОВИНИ

Ив. Костов: Всичко е поръчано от много високо ниво

.
Във всяко едно демократичен общество при подобна ситуация правителството ще подаде оставка, медиите няма да простят подобно нещо, добави лидерът на тъмносините.
 

 

Такова масирано подслушване на медиите би довело до оставка на всяко едно демократично правителство, а и самите медии биха го свалили, обяви по БНТ председателят на ДСБ Иван Костов. Във всяко едно демократичен общество при подобна ситуация правителството ще подаде оставка, медиите няма да простят подобно нещо, добави лидерът на тъмносините.Той направи заключението, че очевидно самото управление не е демократично, но и има такива позиции, че може да си гарантира медиен комфорт.

Костов обяви още, че в България от гледна точка на свободата на словото нещата стоят зле. Той се съгласи, че всичко е поръчано от много високо ниво и не скри, че разполага с много повече информация по този случай, но тя била класифицирана. Иван Костов заяви дословно, че има едно име и това е на Огнян Стефанов, който бе пребит и всичко тръгнало от там.

kostov_01.jpg
 снимки Вяра Йовева

Костов счита, че за него задачата на ДАНС е била да се открие откъде идват атаките срещу управлението и премиера. Той обясни, че е в демократичното общество те  идват обикновено от опозицията и в това няма нищо необикновено. Имало медии, които симпатизират на опозицията и са критични към управляващите. Нямало нужда да се търси нещо зад подобно настроение, което е обществено, намиращо отражение в медиите.

Иван Костов запита какво общо въобще има ДАНС с това и защо са били викани главни редактори на медии. Лидерът на ДСБ обеща, че когато българинът гласува да изпрати това управление в опозиция, ще бъдат погледнати делата на ДАНС и ще бъде обявено реално какво са правили, защото наблюдението върху медиите давало много материал на опитни разузнавачи да изнудват конкретни журналисти. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 4602 |17.09.2008 Ив. Костов: Канарчето в мината умря . 40| 5322 |10.09.2008 Ив. Костов: Аз не зная кой е Гаргамел . 39| 6450 |30.07.2008 Ив. Костов: Когато има гангрена, тя трябва да се реже . 33| 4585 |11.06.2008 Ив. Костов: Политическото течение е полезно, само българинът се страхува от него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads