Реклама / Ads
40| 5310 |10.09.2008 НОВИНИ

Ив. Костов: Аз не зная кой е Гаргамел

.
Когато са го показвали, аз строях къща и учех, обяви лидерът на ДСБ Ив. Костов, който обясни общите предизборни действия с ГЕРБ, оставяйки отворена врата за коалиция към СДС и десните партии.
 

 

Или приемаме, че управлението на тристранната коалиция няма алтернатива, или трябва да потърсим нова алтернатива и се опитаме да я формираме в резултат на политическо решение. Вече сме тръгнали по този път и на този етап дебатът вътре впартията е излишен. Преди време контекстът беше друг, а имаше и надежди, че настоящето управление ще спази някои обещания. Така лидерът на ДСБ Иван Костов обясни по БТВ новия курс на взаимоотношения с партия ГЕРБ. По повод обвиненията на Б. Борисов и ироничните му квалификации, Костов призна откровено, че не знае кой е Гаргамел, защото по времето когато давали това анимационно филмче, той строял къща и взимал висше образование. Вън от шегата лидерът на ДСБ, че личние неща нямат съществено значение, а и той бил наричан във времето с всякакви дръзки определения. Тепърва щяло да се види дали ГЕРБ се развива в правилната посока, но вече било ясно, че и в ДСБ, и лично Костов се заблуждавали по отношение на някои хора от ГЕРБ, като ген. В. Танов, който бил изключително достоен човек и чиито действия имали добри резултати. По отношение на кризата с боклука обаче той отбеляза, че има възражения и критики.

iv_kostov_1.jpg
 снимки Вяра Йовева

Ако се отнасяме с доброжелателност към хората и институциите, би трябвало да очакваме всяка партия да извърви своя път на развитие. Засега "Атака"все още не е европейска партия, но не може да се отрече, че е некорумпирана, заяви Костов, който не изключи възможността "Атака" да продължи да се променя.

Предизборна коалиция с ГЕРБ обаче няма да се роди, категоричен беше Иван Костов. Вдясно обаче за общи действия обаче вратите били отворени, а отстрешната страна в лицето на СДС и други десни партии, трябвало да измине своята половинка от пътя.

Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 6449 |30.07.2008 Ив. Костов: Когато има гангрена, тя трябва да се реже . 33| 4584 |11.06.2008 Ив. Костов: Политическото течение е полезно, само българинът се страхува от него . 27| 5006 |27.05.2008 Ив. Костов: Да започне операция "Чисти ръце"! . 19| 4965 |04.05.2008 Иван Костов: МВР не разпознава мафията като свой противник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads