Реклама / Ads
34| 8048 |22.11.2020 НОВИНИ

Красимир Каракачанов: Македонските правителства не са нормални. Джамбазки е добро момче

.
Красимир Каракачанов
Македонските правителства не са нормални. Те не създаваха условия на своите граждани за нормално развитие. Затова една част от българите в Македония идват и взимат българско гражданство. Те ни забиват ножа в гърба и ни ни злепоставят.
 

Това каза по БТВ военният министър Красимир Каракачанов. „Основата за подкрепата ни е изпълнението на договоря от 1 август 2017 година. Този договор не се изпълняваше. България няма да прави компромиси, ако договорът не се изпълнява. Македония преди година знае каква е рамковата позиция. Ние им казахме че не може да саботират изпълнението на договора. Зоран Заев не са използвали груби изрази спрямо България. В него има желание. Любчо Георгиевски даде интервюта и каза, че въпреки желанието на Зоран Заев, Македония се управлява от бившите югославски служби.

 

Българите от Македония са заемали много осезаемо място-министър-председатели, министри, професори. Сега е същото. Нашите братя в Македония са видели само добри неща от нас. Русия в София призна Македония.

 

Близо 30 години, България, когато прави нещо добро, македонците не казват едно: „Благодаря“. Има репресирани хора и съдени, че проявяват българско самосъзнание.. Ние я дърпаме за ръката да влезе в ЕС и искаме тази държава да се държи уважително.

 

За Ангел Джамбазки:

Преди да се появи Джамбазки на прозореца има други факти. Вашата медия внушава, че някой напада протестиращите. Вижда се ясно как една тълпа от 70 човека, видимо нетрезви, идват пред самата врата и започват да блъскат. Там са били хора от охраната и Джамбазки. Вижда се как се блъска вратата и удря по прозореца. Счупва се прозореца. Когато някой чупи и иска да нахлуе в дома ти, се защитаваш сам. Вътре се хвърлят пиратки и запалителни факти.

 

Ангел Джамбазки не е хвърлял бомбички. В момента, в който Ангел пуска маркуча, тълпата се пръска. Вашата медия пропусна да отбележи, че Джамбазки е доброволец 21 дена. Той защитава собствеността. Той не е хулиган, той е добро момче и защитава собствеността. Ако някой ни нападне, отговаряме. ВМРО не е певческо дружество. Някои от хората бяха видимо пияни, включително и лидер на политическа партия. Някои от протестиращите носят петолъчки на главата си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4904 |16.11.2020 Каракачанов: Години наред България финансира гетозираната и неграмотната раждаемост . 2| 4744 |14.11.2020 Красимир Вълчев: Най-трудните месеци за образованието ще са януари и февруари . 5| 4482 |12.11.2020 Съдът остави в ареста бившият зам.-министър на екологията Красимир Живков . 9| 4183 |12.11.2020 Красимир Вълчев: Обсъждаме дали маските в час да са задължителни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads