Реклама / Ads
66| 5026 |11.11.2013 НОВИНИ

Красимир Велчев: Няма да се регистрираме в парламента утре

.
Утре категорично няма да се регистрираме в Народно събрание. Не искаме да участваме в този цирк, за който говорехме до сега. Интересно е как ще гласуват "Атака". Поканете Волен Сидеров и той да ви обясни. това каза в "лице в лице" по bTV заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев във връзка с предстоящото грласуване в парламента на заместник на НС на мястото на Христо Бисеров.
 

Ние не сме нация от олигофрени и много добре знаем истината, завърши Велчев.

Вчера един журналист, на който ми е под достойнството да му коментирам името, продължи с измислиците. Този човек не спира да твърди от 11 май, че ще бъде убит, ще бъде разстрелян, ще бъде удавен, ГЕРБ ще направят преврат. На 11 май той си реши, че ще стане национален герой с най-голямата манипулация в политическата история на България за последните години, заяви Велчев, който е зам.-председател на ПГ на ГЕРБ. Този журналист не спира да твърди, че Бойко Борисов иска да го ликвидира, но се случва нещо друго. Чрез медиите този човек се опитва да унищожи Борисов. Неговите нагли лъжи нямат край и той ще бъде осъден. Институциите в България са подложени на небивала атака. Хора, като този журналист имат интерес от това, категоричен беше Велчев.

В България се води война с бившите тайни служби, които са окупирали ръководните постове в повечето политически партии. Има много кръгове в държавата, които стоят в задкулисието и дърпат конците, обясни той. Не съм разследващ орган и не мога да кажа какво точно се е случило с Христо Бисеров. Има два въпроса, на които трябва да се отговори. Кой е съобщил на Ахмед Доган и Лютви Местан за разследването срещу Бисеров и защо, те излъгаха, че Бисеров си е подал оставката по лични причини? Интересно е как така Цветлин Йовчев не знае нищо за случая и къде се намира Бисеров. Това говори много лошо за държавата. Излиза, че всички знаят нещо за този случай, а само вътрешният министър няма представа какво се случва, допълни Велчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5731 |11.11.2013 Британският посланик: Няма дискриминация на българите на Острова . 7| 7923 |10.11.2013 Красимир Дачев: Стоичков взима пари от политици . 27| 4885 |08.11.2013 Министър Андреева: Правителството няма вина за бюджета на НЗОК . 17| 6078 |08.11.2013 Д-р Тренчев: Няма реформа нито в здравеопазването, нито в образованието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads