Реклама / Ads
75| 6537 |23.01.2014 НОВИНИ

Кулезич: Има опит за повторното ми пребиване

.
Люба Кулезич
Този омерзителен компромат е създаден, за да ме дискредитира като "журналист на ГЕРБ", това е опит за поредно пребиване, символично и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи, заяви по НТВ журналистката Люба Кулезич по повод sms-ите й с Бойко Борисов и подслушването.
 

Това е тежка и груба манипулация, каза тя и посочи, че в телефона си има sms-и и разменени телефонни обаждания с хора от БСП, ДСБ, СДС, РБ, ДСП, с Даниел Вълчев, Иван Костов и още купища хора. Аз съм един от журналистите, който провежда предварителни срещи с хората, които каня, общувам също и с бивши и настоящи затворници, със съдии, с магистрати и полицаи, общувам с всички, изреди Кулезич.

Такива текстове може да фабрикува всеки, те са имитирани така, сякаш са заснети от моя телефон. Моите sms-и са повечето на латиница, а манипулираните са пуснати на кирилица. Тя посочи, че това е тежък опит за дискредитация и лъжа.

Вторият генерален въпрос бил, че българските граждани не се интересували от незаконното подслушване. Това не е вярно, отсече Кулезич. Част от sms-ите са извадени на показ, други манипулирани, но това е углавно престъпление, посочи тя. Защо се подслушва обикновено? За да се предотврати престъпление. Ако е законно, трябва да бъда уведомена по съответния ред, посочи тя. Ако е черно, незаконно подслушване, тове е нещо наистина ужасно, защо въпросният вестник забърка поредния скандал за евентуални черни записи и среща на Борисов, Първанов и Петков. Това е рекет, защото сега се държат на резервната скамейка. това е и рекет срещу НТВ, категорична беше тя.

Вчера всички, които й се обадили, й казали "Обичам те", за да се подиграят с подслушвачите. Според Кулезич собственичката на въпросния вестник демонстрирала безнаказаност.

Ще сезирам прокуратурата, сезирам и г-н Б. Сарафов, каза Кулезич. Не трябваше да не прекратявате проверката за т.нар. среща между Борисов, Петков и Първанов, трябваше да я пренасочите, обърна се тя към Сарафов. Войната започна, когато отказах да пея в хора на Ал. Петров, посочи още Кулезич. Няма да разреша като български гражданин да бъда бита и унижавана. Г- н Сарафов вие сте следващият, ако си позволите да разпъвате чадър, заключи журналистката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4489 |19.01.2014 Нов опит на БСП да върне пушенето на закрито . 3| 5914 |14.01.2014 Централа на "Атака" със счупено стъкло, опит и срещу ГЕРБ . 81| 5431 |11.01.2014 Бареков: Първанов се опитва да спаси Борисов . 7| 9292 |02.01.2014 Медиен шеф пред Фрог: Опитаха да запалят дома ми, знам кой е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads