Реклама / Ads
41| 5380 |18.12.2013 НОВИНИ

Кутев: Протестите ни сплотяват още повече

.
Антон Кутев Източник: Булфото
Бойко Борисов говори толкова несъстоятелни неща, че буди умиление у мен. Сигурен съм дори, че не може да даде дори определение за валутния борд. Борисов наговори куп глупости вчера, но това не ме учудва. Четири години той управлява само с говорене и не научи фундаментални истини за управлението на държавата.
 

Това каза депутатът от Коалиция за България Антон Кутев в предаването "Гореща точка" по TV7.

Борисов не разбира нищо от финанси. Не знам как си позволява да говори, като неговото управление струва на държавата над 10 млрд. лв.

Цветан Цветанов е един напълно провален политик. Тактиката на ГЕРБ е да удрят там, където са се провалили най-много. За това Борисов говори за подслушванията. Аз нямам информация като Борисов и не мога да коментирам тази тема. Същото важи и за думите на Кольо Парамов. Той е много бивш наш кадър.

По тази логика и Бойко Борисов, и Иван Костов са бивши наши кадри. За разлика от тях аз никога не съм бил член на БКП. Винаги съм бил член на социалистическата партия, уточни Кутев.

Нашата цел за 2014 година е да спрем падането на икономиката. Фирмите трябва да поработят на спокойствие поне година и половина, за да има резултати. Ако мерките, които взе правителството на Пламен Орешарски, бяха взети една година по-рано, Борисов нямаше да падне от власт и да се изказва като разлютен опозиционер, а щеше още да ходи и да реже лентички, категоричен беше Кутев.

Борисов не спира да лъже. Това може, това прави. Винаги това е правил. Няма депутати, които имат намерение да напускат Парламентарната група на Коалиция за България. БСП винаги е била голяма и сложна партия.

В момента сме може би най-сплотени. Тази сплотеност се дължи на тази малка прослойка, която се съпротивлява на държавността и се опитва да се представи за гражданско общество. Това са едни сини отломки, които са подкрепяни от Борисов. Аз съм категоричен, че Радан Кънев работи в пряка връзка с Борисов. Тези хора искат да разрушат държавността, завърши Кутев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4881 |16.12.2013 Първанов: Протестите в България продължават до евроизборите . 6| 5203 |13.12.2013 Йовчев отчете над 200 бона харч за охрана на протестите . 46| 5983 |04.12.2013 Проф. Кръстьо Петков: Успеят ли протестите, идва плутархия . 39| 5217 |03.12.2013 Антон Кутев: ГЕРБ замириса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads