Реклама / Ads
6| 3777 |19.06.2019 НОВИНИ

Лечков ядосан: В БФС мутри няма, работим добре и не харчим чужди пари

.
Източник: БГНЕС
В БФС мутри няма. Издържаме се сами, така че не харчим държавни пари. Ако някой иска смени в ръководството, има си правила, конгрес, да се кандидатира. Ние си вършим добре работата. Това заяви Йордан Лечков в студиото на бтв тази сутрин.
 

След това допълни раздразнен от въпроса на водещия Хекимян за евентуална смяна на ръководството: Във вашата телевизия има ли правила? Вие да не би всички да сте изрядни в тази телевизия. 

 

В нападателен стил Лечков продължи да защитава БФС: „Нашата организация е единствената в България, която се самоиздържа. Ние не висим на врата на някой, правим бази, правим каквото можем по нашите възможности и сили. При нас няма мутри, няма кой да ни се скара, няма кой да ни напсува, ние се самоконтролираме". 

Лечков категорично отказа да коментира поведението на своя шеф Боби Михайлов, който след злощастния мач с Косово в София, който загубихме с 2:3, си тръгна с луксозен джип, който го чакаше на пистата на стадиона пред официалната трибуна.






„Няма да коментирам това. Не е моя работа. Ние работата си я вършим. Създали сме условия на тези млади хора да бъдат в националния отбор. Те са подсигурени. Всичко друго - успехите, трудът и потта, се кове в клубните отбори. Ако критикуваме, трябва да е конструктивно и да посочваме къде са нещата. Едно време имаше спортни интернати, сега са закрити. Прекалено много искате от нас. Истината е, че има голям отлив на деца, физкултура не се играе... Старая се да посоча от къде трябва да се започне - от училище, от физическото възпитание, после работата по клубовете", продължи Лечков и допълни че е в БФС на обществени начала, не получава пари и не е длъжен да дава обяснения.

 

Предоставили сме на всички клубове програмата на „Аякс“. Знаете ли колко се използва? само 5%. Клубовете не искат, всеки си мисли, че неговият футбол е най-правилен. Ние не сме задължени да правим това като футболен съюз", допълни изнервен от въпросите бившия футболист и кмет на Сливен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4428 |14.03.2019 Йордан Лечков: Прокуратурата отдавна се е превърнала в бухалка . 17| 17251 |07.01.2019 Илиан Василев: Мутри въвлякоха България в крупен международен скандал . 11| 4569 |15.11.2018 Депутат от "патриотите" нарече протестиращи ”лумпени и мутри” . 1| 5005 |19.06.2018 Мутри на пътя: Братя пребиха работник на автомивка с бухалки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads