Реклама / Ads
9| 9053 |02.12.2022 НОВИНИ

Лияна Панделиева с още подробности за странната визита на Ангелкова в Саудитска Арабия

.
Лияна Панделиева
Историята с Николина Ангелкова продължава, колкото и отблъстваща да е (и историята, и личността).
 

След като ловко се намъкна на световна среща на министрите и водещите фигури в туризма на планетата на среща в Рияд, Саудитска Арабия, където се престори на зам.-председател на Комисия по туризъм в парламента, тя гордо развя в профила си снимките с всички значими личности, до които се е добрала - крал, принцеса, министри.


Ще оставя настрана недоумението, което предизвика нейният тоалет - нещо като торба със странни джобове и огромен етикет, който сякаш някой е забравил да свали. Няма страшно - само ние сме невежи и не разбираме: само горната част на това костюмче възлиза на 5000 лева за сакото и 1200 лева за панталончето. Дано ризата не отстъпва ценово на ансамбъла Чантичката Диор за около 5 бона също е на ниво Е, всеки сам избира в какво да вложи парите си.


В профила си тя обяснява, че още в Лондон е изяснила с организаторите, че като "бивша" продължава да ходи по туристически събития, защото много ги обича и това й е хоби още откак е била министър, та в това нямало нищо нередно. Ангелкова допринася страшно много за световния туризъм с присъствието си, защото е всеизвестно, че страхотно го разбира. Затова по темата за присъствието си от немай къде в Рияд се била разбрала лично с "добрите журналисти". Че то лоши останаха ли?


Чаровно е, че обсъдила със заместник-помощник секретаря по туризъм на САЩ - цитирам - "възможностите и потенциала за сътрудничество между българския и американския туристически бизнес." Вероятно се е представила като: "Хелоу, ай ем Ангелина, ай ем грешката в списъка с поканените, но много ми се говори!"
Междувременно ме потърсиха от няколко места, за да ми разкажат, че тя е подлудила мисията ни в Рияд, която трябвало да работи като нейна лична ПР фирма. Уви, не е редно да разказвам повече подробности.


Някои неща не бива никога, ама никога вече да се случват. Може би е време и българският протокол да проумее, че това, че някой е в състояние да си купи дрехи, чанта и самолетен билет не е достатъчно основание да му изпълняват капризите.
По-мека просто няма как да бъда, нали?

 

Журналистката Лияна Панделиева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3243 |11.11.2022 Илияна Йотова: Най-лошото е, ако свикнем с мисълта, че всеки ден има война в Европа и това е нормално . 0| 3044 |09.11.2022 Илияна Йотова: Ше има предложение за правителство още с първия мандат . 0| 3275 |03.11.2022 Разкриха подробности около смъртта на майката и дъщерята в Бяла Слатина . 2| 2661 |03.11.2022 Илияна Йотова в Тел Авив: Мастилото на антисемитизма не е изтрито

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads