Четвъртък, 23 Ноември 2017, 07:32
Frognews
2| 6296 |24.05.2017

Лилов: Да се блокират всички джихадистки сайтове и блогове

.
Григор Лилов
ООН и държавите трябва да обявят най-официално тероризмът извън закона - така, както е пиратството. Няма сила, която да ме убеди, че не е възможно да се блокират всички джихадистки сайтове и блогове. Това казва журналистът Григор Лилов.
Ето и целия му коментар във фейсбук:

"Какво беше това", "Какво става", "О, господи!..."
Цяло чудо е, че паниката е овладяна. Вижда се мъж, който насочва евакуацията.
И как мъже и младежи превързват и изнасят ранена девойка, която започва да кърви.
Моля се пострадалите да се възстановят, близките на жертвите да имат куража да понесат загубата.

Отново ще го напиша: ООН и държавите трябва да обявят най-официално тероризмът извън закона - така, както е пиратството.

----------------------------

Понякога тероризмът е много по-близо до нас, отколкото може би си мислим.
Дъщеря ми беше събудена от свой приятел от Манчестер. Неговата приятелка-студентка през свободното си време работи в залата. За късмет не са пострадали.
Неин приятел - испанец, живееше в Париж и работеше в Брюксел - в Европейската комисия. Уцели и трите атентата в двете столици - на място. Преживя истински шок, след третия е напуснал високоплатената си работа и се е завърнал в Испания, в родното си село. Безработен е.

"Господи, екипът ми е на бойното поле!" - беше полудяла самата тя при атентатите в Париж. Сестрата на една от колежките й, командирована точно по онова време в града, живееше точно на първия етаж над едно от кафетата, в които също имаше стрелба при случая Батаклан.

А наша семейна приятелка беше в първата редица на очевидците на атентата на летището в Бургас.
Всеки ден умират хора - и по света, и в онези тресящи се от екстремизъм райони.

Това трябва да се спре! С цената на всичко.
И не мога да разбера как в Интернет продължава да има джихадистка пропаганда!
Няма сила, която да ме убеди, че не е възможно да се блокират всички тези сайтове, блогове и т.н. И да се носи наказателна отговорност от всеки, който проповядва и разопрстранява идеите на джихада."

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Драмата с опасните язовири продължава, от агенцията по метрология уверяват, че ги наблюдават 0| 45 |23.11.2017 . Правителствата на България и Македония се срещат в Струмица 0| 117 |23.11.2017 . Учени: Мръсен въздух - малки сперматозоиди и проблем със зачеването 1| 2303 |22.11.2017 . Гърция бeснее, че Германия спря действието на Шенген за гърци 1| 2560 |22.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах