Реклама / Ads
0| 3990 |26.04.2022 НОВИНИ

Любомир Аламанов към псевдопатриотите: Защо путинистите искат да живеят на Запад, а не в Нвосибирск?!

.
Любомир Аламанов
Тъй като пак съм мил и конструктивен, предлагам следното предизвикателство: Всеки трябва да е готов на практика да защитава думите си и позициите си! Иначе е лицемер. Или платен провокатор. Ето, аз защитавам западно-европейската демокрация и съм готов да живея в някоя от страните от западния свят.
 

Или да живея в България, ако тя стане истинска западна демокрация. Ще ми е тежко, знам, но не съм лицемер и с мъка ще преживявам по Лазурния бряг.


Въпросът е защо путинистите също искат да живеят в западни демокрации. А не искат да живеят в Новосибирск. Или пък не искат да живеят в България, ако тя стане истинско копие на Архангелск.


Сега е вашият шанс, смеещи се псевдо-патриоти, защитаващи източния диктатор. Сега можете да докажете, че не сте лицемери или платени провокатори. Живейте в Саратов, а не в София. Живейте в Тюмен, а не в Тутракан. Живейте в Нижни Новгород, а не в Никопол. Отидете на море в Сочи, а не на Халкидики, или "на Поморие на бунгалата".

 

Както се казва:
- Много е лесно да си путинист, ако живееш в държава от Европейския съюз;
- Супер е да се позоваваш на "свободата на словото", за да браниш режим, който преследва "свободата на словото";
- Забавно е да славословиш Русия, като си си изпратил семейството в Испания. Или Нидерландия. Или САЩ. Да страдат там, сред гнусните загниващи капиталисти...


Хайде, псевдо-патриоти, докажете, че не сте платени или лицемери.


Хайде! Или не ви стиска? Страх ви е? Лекичко пълзи по гръбнака онова неясно усещане какво може да ви се случи, ако сте в ръцете на психопат-диктатор? Не? Добре, сега е вашият шанс да се докажете. На добър път!


Мислите, че се шегувам? Аз? Да се шегувам? Разбира се, ама те започнаха първи. Никой не иска да живее в диктатура. Те са лицемери и платени провокатори, не са луди...

 

Любомир Аламанов







Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7210 |23.04.2022 Велизар Шаламанов: Цялото ни въоръжение от времето на Варшавския договор да дадем на Киев . 0| 42636 |21.04.2022 Аламанов: България е голяма държава и няма да я оставим на малки хора . 0| 3271 |16.04.2022 Шаламанов: Опитите за овладяване на Черноморското крайбрежие крият риск и за България . 0| 4573 |13.04.2022 Аламанов: Карбовски няма особено много информационна хигиена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads