Реклама / Ads
61| 19205 |08.10.2021 НОВИНИ

Лозан Панов отговори без извинение на Герджиков за ДПС: Свързан е с ”Новото време”, а то бе ДПС в НДСВ

.
Лозан Панов
Герджиков е свързан с ”Новото време”, а ”Новото време” е ДПС в НДСВ. В края на кабинета на НДСВ беше сменен енергийният министър, като постът зае кадър на ”Новото време” - Мирослав Севлиевски. Министерската рокада беше заради Булгартабак, а след това всички знаем съдбата на компанията, която беше свързвана с Пеевски. Това каза в отговор на въпроса, защо свързва кандидат-президента проф. Герджиков с ДПС Лозан Панов пред TV+ и TV1 и Веселин Дремджиев.
 

В продъжение на 7 години съм отстоявал независимостта на ВКС. Усещах безсилие. И смятам, че съдебната система може да се реформира и от президентската институция. Когато се води една битка, трябва да бъде продължена, обясни той решението си да се кандидатира за президент.

 

Политическият пазарлък не е част от това, което съм работил - така отговори той на въпрос дали е имал предложение от "Демократична България". Избрах Мария Касимова Моасе за вице, тъй като тя споделя моите виждания, лаконичен бе той.

Панов коментира и защо е нарекъл Румен Радев фалшив герой: За мен Радев обязди справедливия гняв на хората на протеста. Антимафиотският фронт, на който се настани Радев, се водеше от три години. Дотогава не бях чул да говори против управлението и против главния прокурор. Можеше да забави указа на Гешев. Радев говори , че има състезание с един кон за главен прокурор, но не каза и дума за качествата на Гешев, обясни позицията си той.

 

Ако в една държава е възможно един луд с картечница да заеме пост с неограничена власт, значи липсват онези, които биха предотвратили това да се случи, допълни той.

 

Той коментира и офертите на Кирил Петков за главен прокурор и на Томислав Дончев за подкрепа на втори тур: отговорът ми е , че електоратът не е стока, която може да се мести от една в друга кошара, категоричен бе Панов.

 

Той отговори за кой би гласувал, ако не се класира за втори тур: Не участвам в такъв тип търгашество. Сърцето ми не е токова голямо, за да приеме любовта на много хора, откровен бе Панов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3364 |07.10.2021 ВСС откри процедурата по избор на наследник на Лозан Панов . 45| 7224 |07.10.2021 Лозан Панов: Когато София бе окупирана, Радев подписа указа за назначаването на Гешев. Аз не бих . 69| 10601 |06.10.2021 Лозан Панов: Борисов даде на ДПС съдебната власт, Радев е фалшив герой . 23| 3158 |06.10.2021 Официално: „Демократична България“ подкрепя Лозан Панов за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads