Реклама / Ads
4| 59720 |10.10.2021 НОВИНИ

Мадона отново шокира - с килограми и бельо от екрана

.
”Новата” Мадона...
Феновете на Мадона, които постоянно следят живота й в Instagram, бяха изненадани да видят как наистина изглежда техният идол. Напоследък 63-годишната певица рядко се появява на публични места. Но преди два дни неочаквано се появи в една от най -популярните американски телевизионни програми - ”The Tonight Show” с водещ Джими Фалън.
 

Поп дивата явно се различаваше от нейната версия в Instagram и изглеждаше доста напълняла, а не както на снимките в мрежата.

Мадона обаче не е променила обичайния си стил на обличане. В студиото тя се появи с черна мини рокля с дълбоко деколте и обувки на висок ток. Певицата допълни образа си с чорапогащи във фина мрежа и червена сатенена ръкавица.

В момента певицата популяризира наскоро издадения документален филм „Мадам Х“. Лентата е посветена на кариерата на Мадона и едноименното й концертно турне през 2019-2020 г.

Всичко започна с въпрос на водещата за това какво впечатление, според нея, филмът ще остави зрителя.


- Изкуството е важно в живота ни. Мисля, че хората не обръщат достатъчно внимание на това “, каза замислено звездата. - Едно от нещата, които казвам отново и отново, е, че артистите идват да нарушават клишетата. И затова се надявам, че днес ще наруша не само вашето спокойствие, но и спокойствието на онези хора, които гледат предаването."

С тези думи Мадона се настани на масата на водача и се протегна върху нея. Легнала по корем.

 

- Не! Мадона! Спри! Не знам какво да правя. Престанете сега “, извика шокиран телевизионният водещ.

 

Смутен Джими Фалън свали сакото си и се опита да прикрие кръста на звездата. Не се получи. В отговор певицата се плъзна от масата, обърна гръб към публиката, вдигна полата си и показа черните си бикини на камерата. После седна отново на дивана, много доволна от себе си.

Изпълнителката не за първи път шокира публиката. Наскоро тя направи подобно изпълнение на наградите MTV Video Music Awards през 2021 г. Мадона излезе на сцената в бежово британско палто Burberry. Най -интересното започна в края на изпълнението й, когато артистката свали наметалото си и остана в черно кожено боди. Сбогувайки се с публиката, Мадона се завъртя на високи токчета и си тръгна, блестяща със закръглените си задни части, покрити с мрежести чорапогащи.

 

Публиката беше шокирана, както и многобройни потребители на социални медии. „Баба изгуби срама си“, „Това е тоалет за порно филм“, „Не е ли твърде много за 63 години“, „Мадона, добре ли си?“, „По-малко фотошоп и пластмаса“, „Ти са на 63, а не на 22, порастват вече “, - обсъждаха образа на звездата в социалните мрежи.

 

Мадона обаче не се вълнува от клюките и винаги живее по свои правила. Доказателство за това е последният роман на звездата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2961 |09.10.2021 Спорният закон за абортите в Тексас отново в сила след решение на Апелативния съд в САЩ . 12| 10720 |04.10.2021 „Шокиращо замитане“: Разследване на Генка Шикерова за действията и бездействията на властите с Vera Su . 3| 3267 |30.09.2021 Отново висок брой заразени с коронавирус. Починали са 87 души . 2| 3734 |28.09.2021 Бюрото за защита на свидетели отново е на подчинение на правосъдния министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads