Реклама / Ads
79| 7320 |02.08.2013 НОВИНИ

Мая Манолова: Пиари режисират протеста

.
Източник: Булфото
Протестиращите искат управляващите да си ходят веднага, но не казват какво ще се прави след това. Никой не може да каже дали ще има предсрочни избори. Всичко зависи от това как правителството на Пламен Орешарски ще си свърши работата.
 

Това каза Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание пред TV7. Това правителство за два месеца свърши толкова работа, колкото ГЕРБ не свършиха за целия си мандат. Българските граждани не желаят правителството да падне. Социологическите проучвания го показват, разкри Манолова, позовавайки се на резултатите на „Галъп”.

Аз харесвам артистичните прояви на протестиращите, но не мога да си представя тези хора да ме управляват. Българските граждани се интересуват от подобряване на начина на живот и кабинетът "Орешарски" им предлага точно такива решения на проблемите.

ГЕРБ играят собствена игра. Социолозите ясно казаха, че бившите управляващи са си влошили много резултатите. Бойко Борисов ясно разбира, че при моментални избори няма да има изгода. Това ще е самоубийствено за ГЕРБ, убедена е депутатката от БСП.

Изборният кодекс няма как да се напише за две седмици. Не мога да разбера политиците, които продължават да говорят тези неща. Ние не тупаме топката и работим много внимателно по изборния закон. За първи път гражданите участват в неговото написване и то буквално, защото идват в пленарна зала и дебатираме всяка седмица. За първи път изборен кодекс ще бъде написан за три месеца.

Манолова разкри и нейната гледна точка за инцидента с таксиметровия шофьор. Сценаристите и режисьорите на протестите не искат да има диалог между интелигентните протестиращи и нас. Таксиметровият шофьор не ме е гонил от колата си. Имаше две пиарки, които работеха за служебното правителство и участваха в предизборната кампания на Росен Плевнелиев. Преди да се кача в колата аз разговарях спокойно с протестиращите. После пристигнаха тези две жени и започнаха да пречат на разговорите ни. Аз се качих в таксито и хората на пиарките започнаха да клатят и бутат колата. Шофьорът се притесни, че ще му счупят автомобила и най-нормалното беше да сляза, за да не се стига до инцидент. Човекът не ме е гонил. Сама слязох, за да предотвратя чупенето на таксиметровата кола.

Представителките на тази пиар агенция насочиха гнева на хората към мен, категорична беше Манолова. Убедена съм, че тази същата пиар агенция режисира и дирижира протестите. Тези същите специалистки диктуваха сблъсъците пред парламента преди седмица. Видях го с очите си. Предпочитам да бъда мразена, отколкото мразеща. Много ме шокира омразата в очите на протестиращите, завърши тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 92| 6829 |25.07.2013 Мая Манолова: Проблемът с мъртвите души е най-труден за решаване . 29| 6747 |22.07.2013 Мая Манолова: Медиите отразяват ретро изборите . 68| 5301 |21.07.2013 М. Манолова: Няма да има оставки и избори веднага . 34| 5258 |10.07.2013 Мая Манолова:Ще направим така, че следващите избори да са по-честни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads