Реклама / Ads
13| 4143 |17.01.2021 НОВИНИ

Манолова: Изборите за Борисов са на живот и смърт. Той не може да спечели честно

.
Мая Манолова
Аз съм последният човек, преживял форнтален сблъсък с Фандъкова и Борисов. Бях на балотаж срещу него и се убедих как ГЕРБ правят избори. Вие чухте ли Цветан Цветанов, бившият втори в ГЕРБ, по време на консултациите, който иска ротация на шефовете в МВР? Това им е "ноу-хау" на ГЕРБ. Опъва се чадър над купувачите на гласове.
 

Това заяви в ефира на Българската национална телевизия Мая Манолова от "Изправи се.БГ".

 

Тя категорично посочи, че в момента от ЦИК изпълняват мокра поръчка в полза на Борисов, защото изборите за него са "на живот и смърт" и не може да ги спечели по честен начин.

 

"Затова придворните му вече обясняват, че ако не спечели, ще има хаос през лятото. Гражданите трябва да дадем отпор", коментира Манолова.

 

Тя посочи редица неизяснени въпроси по организацията на изборния процес - относно транспорта на машините, медотиката за сертифицирането им. Не е ясно и как точно ще гласуват българите зад граница. Затова изрази надежда, че седмицата отстрочка, дадена от президента Радев (след като насрочи изборите за 4 април, вместо първоначално обявеното намерение те да се проведат на 28 март, бел.ред), ще бъде използвана институциите да покажат политическа воля за организиране на честни избори.

 

"Гласуването по пощата е единственият начин над 2 милиона българи да гласуват. Борисов се страхува. Той иска парите им, но не иска гласовете им", отсече Манолова и призова хората, които искат честни избори, да се включат като наблюдатели в някоя от платформите на извънпарламентарните партии.

 

Относно очернящата кампания спрямо себе си, Манолова посочи:

 

"Борисов, не си ме спасил от нищо. Нямаш никакво отношение към лечението ми от рак. Благодаря на българските лекари. Този личен кафяв канал на Борисов трябва да се постави на място. Вече заведох дела, защото гадостите нямат граница".

 

Тя категорично обяви - коалиции с партиите в сегашното Народно събрание няма да бъдат правени, заото по думите й това означава "коалиция на статуквото". Манолова призова всяка партия да заяви намеренията си, "за да няма след това излъгани".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 3938 |17.01.2021 Десислава Атанасова: Когато хората страдат, те се обръщат към Борисов . 22| 4675 |17.01.2021 Росен Йорданов видял, че темата с датата на изборите била неприятна за Радев . 51| 8465 |16.01.2021 (Не)Традиционна инспекция: Посрещнаха Борисов с погача, а той застана пред журналисти . 52| 4044 |16.01.2021 Караянчева за датата на изборите: Избрана е абсолютно без аргументи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads