Реклама / Ads
11| 6006 |04.09.2021 НОВИНИ

Майка от ”Системата ни убива”: Засрамете се, дами и господа народни представители. Ако можете!

.
Майките от ”Системата ни убива”
❗Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то НС,тези,които обещавахте ,че ще се погрижите за най-онеправданата част от обществото ни.
 

Не ви ли е срам от народните цени,на които се гощавате всеки ден,докато има гладуващи деца и пенсионери ровещи в кофите ???
Кой доплаща разликата ???


В същото това време хора умират от глад, не от уврежданията си.
Дами и господа народни представители, вие дори НЕ сметнахте за необходимо, не намерихте време да обърнете внимание на хората с увреждания над 18 г.
Та те умират,дами и г-да народни представители. Майките им умират от безпомощност и безнадеждност, а това са майки, дали живота за децата си,вместо да ги връчат на държавата да ги отглежда.


Дами и господа народни представители,не ви ли е срам да губите парламентарно време за увеличение на собствените си заплати , докато в държавата цели семейства агонизират в мизерия???
Не ви ли е срам, дами и господа народни представители ,че не приехте нито един важен за хората закон?
Дами и господа народни представители, не ви ли е срам ,че не върнахте" Закона за личната помощ" на хората,чийто живот зависи от него?
А обещавахте щедро в телевизионните студия и по медийни мероприятия??? Дами и господа народни представители, не ви ли е срам да продължавате с геноцида към хората с тежки и множество увреждания ?


Ние,майките на лица с увреждания от НГИ"Системата ни убива" ви питаме:"С КАКВО ВИЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ПРИДРУЖНИТЕ ИМ ПАРТИИ,които убиха надеждата за живот на най-уязвимите???
Не ни отговорайте!
Отговорете на съвестта си(ако я имате).
Засрамете се дами и господа народни представители(ако можете)!

 

Вера Иванова, майка от "Системата ни убива", Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 11908 |04.09.2021 Тошко Йорданов: Нямаме нищо общо с Орлин Алексиев, Татяна Дончева лъже. Заплаха има и към майката на Ива Митева . 8| 3482 |31.08.2021 ДПС се жалва в Брюксел от президента Радев за „родината-майка“ . 10| 3539 |12.08.2021 greshka62 . 6| 4134 |12.08.2021 Станев: ”Пътна карта” и ”В името на Майка България” са клишета, зад които се крият нездрави интереси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads