Реклама / Ads
0| 4008 |07.07.2022 НОВИНИ

Майката на Георги Семерджиев: Не съм отгледала убиец, в последните месеци беше странен

.
Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и не е бил лишен от нищо и е едно много добро същество. Явно е имал проблеми, за да посегне към такива неща. Много сме разстроени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да опиша всичко.
 

Това каза в телефонен разговор с репортер на БНТ Марияна Семерджиева, майка на Георги Семерджиев, който предизвика тежката катастрофа на бул. „Черни връх“, при която загинаха две млади жени.

 

Тя отказва среща на живо: „За никакви срещи, за никакви интервюта, за нищо нямаме сили. Ние сме съкрушени! Вкъщи. Мъжът ми не е добре“.

 

Разказва как в последните месеци синът й бил странен, но не предполагала да е вземал нещо: „Намирах го по-различен, но никога не съм си помисляла за такова нещо – че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата – че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го защитавам, но си е бил по-палав. Никога е посягал към такива неща. Навярно нещо е предизвикало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме обяснение вкъщи. Имам чувството, че се намирам във филм на ужасите, че сънувам, че не е истина“.

 

Майката на бившия футболист е служител в банка, а бащата работи в транспортна фирма. Определя семейството като „сплотено“. Според нея проблемите при сина й започнали, когато го отхвърлили от футбола и го набедили.

 

„Заради черното тото. Набедиха го. Просто големите лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и оттогава се получи срив в него и може би това му подейства така и тръгна по лош път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много приятели имаше, но последните месеци нещо наистина ставаше с него. Майка съм. Боли ме много за детето. Боли ме много за тези дечица, които загинаха. Много ми е жал, но аз съм сигурна, че когато той се осъзнае за какво става въпрос, защото той не е такъв човек. Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем“.

 

„Мен ме е срам да погледна хората навън. Явно такава ни е била съдбата. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за съжаление“, добавя Семерджиева и призна, че изпитва вина.

 

Пред нея момчето не е споделяло, че няма книжка и че колата му е спряна от движение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8098 |07.07.2022 Още скандални факти изплуваха за Георги Семерджиев . 0| 3202 |07.07.2022 Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев, шофирал с над 200 км/ч . 0| 4312 |06.07.2022 Изведоха Георги Семерджиев от жилището му . 0| 6370 |06.07.2022 Задържаха Георги Семерджиев в неадекватно състояние /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads