Реклама / Ads
16| 20571 |12.04.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Майсторът на апартамента на Цецо се оказа сътрудник в парламента

.
Цветан Цветанов
Майсторът, който е направил вътрешен ремонт на тузарския апартамент на Цветан Цветанов на ул. „Латинка“, е нещатен сътрудник в парламента. Става дума за Георги Шапков, известен като „Шапката“. Това показва проверка на 5GmediA на Соня Колтуклиева. В редиците на сътрудниците е братът на адвокат Момчил Мондешки, прочул се от скандалните записи „Двете каки“.
 

Сред нещатните сътрудници на народни представители в действащото Народно събрание са: бившите министри Ангел Найденов, Емилия Масларова, Петър Димитров, Антон Станков, Петър Мутафчиев, Асен Гагаузов, Румен Овчаров, Нихат Кабил, кметицата на Перник д-р Церовска, кметът на Кърджали Хасан Азис, бившият кмет на Разлог Любен Татарски, адв. Менко Менков, ( правен защитник на Цветан Цветанов), бившият съпредседател на ДПС Рушен Риза, бившият заместник-председател на парламента Янаки Стоилов, бившият заместник-министър Явор Куюмджиев, журналистът от “Сега” Петьо Цеков, бившият генерален директор на БНТ Иван Токаджиев, състезателят по стрелба Таню Киряков, общинският съветник Карлос Контрера, актьорът Банко Банков, областният председател на БСП в Кърджали Милко Багдасаров, журналистът Ивайло Данаилов, бившият заместник-министър на екологията Чавдар Георгиев, Альоша Маков Даков ( син на бившия партизанин и вицепремиер 1971-78 г. Мако Даков), бившият депутат Красимир Премянов, съпругата на Волен Сидеров Деница Гаджева.

 

Актьорът-депутат от ГЕРБ Евгени Будинов е приютил изгонения от ПГ на ГЕРБ, автор на книгата “Шайката: Бойко, Росен, Цецо”, Антон Тодоров.

Нещатен сътрудник на Стефан Апостолов Апостолов е Апостол Стефанов Апостолов - бащата е вкарал в парламента сина си като сътрудник по “младежките политики”.

Изненада! Александър Пенков със СРЕДНО образование е сътрудник по “правни въпроси” на депутата Стефан Иванов Бурджев.

 

И още една изненада! Бившият ТВ водещ Янчо Пеков Таков е сътрудник на бившия ТВ водещ Тома Томов.

 

Младен Мондешки, брат на Момчил Мондешки (онзи от записа на “двете каки”) , наричани господарите на Троян, е сътрудник на Джейхан Хасанов Ибрямов, депутат от ДПС - по юридически въпроси.

 

Георги Димитров Шапков е сътрудник по “вътрешна сигурност” на д-р Емил Серафимов Тончев, депутат от ГЕРБ. Ето какво се знае за Шапков. През 2012 г. тогавашният вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов купонясва на рождения му ден в село Делчево. През 2019 г. фирма на Георги Шапков прави вътрешното обзавеждане на луксозния апартамент с частен асансьор на Цветан Цветанов в кооперацията “Летера”. Злите езици твърдят, че стойността му е половин милион, но г-н Цветанов не отговаря на въпроси за такива дреболии. За милионите, спечелени от бизнесмена с прякор “Шапката” от обществени поръчки може да видите ТУК и ТУК.

 

Лично решение на народните представители е дали и колко да плащат на сътрудниците си от т.н. представителни разходи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 20617 |24.03.2019 Емил Василев: Цецо не може да обясни как от милиционер е станал милионер . 23| 15397 |21.03.2019 Само във Фрог: И кумицата на Цецо с апартамент в тузарския блок на „Латинка“ . 14| 12727 |31.10.2018 Тома Биков обсъждал с Ленин филм за Цецо Цветанов, а ние... . 12| 13990 |06.02.2018 Цецо с рекорд на Молитвената закуска в САЩ. Участват 4 000 от 185 страни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads