Реклама / Ads
25| 5409 |08.01.2014 НОВИНИ

Манолова осъди поведението на Сидеров, но...предпазливо

.
Мая Манолова
Тя избегна въпроса за кворума и евентуалното му разклащане. Волен Сидеров по никакъв начин не подкрепя това мнозинство, увери тя съвсем сериозно.
 

Има правила и закони, които трябва да се спазват от всички граждани, независимо от имотното им състояние или позиция в обществото, това е арогантно поведение и аз не го приемам в лично качество, заяви по НТВ зам.-шефката на парламента Мая Манолова в коментар на скандалния случай с Волен Сидеров на летище Варна. Тя добави, че едва ли може да има съмнения у Сотир Цацаров. Ще видим фактите, нека не се бърза, призова тя и уточни, че сега изразява лично мнение до този момент. Има обаче и друга версия, тази на Волен Сидеров, уточни тя. Нека видим какво са събрали разследващите, повтори няколкократно тя. 

Защо приехте същото поведение на Волен Сидеров в първия ден на НС, когато той блъскаше полицай, попита водещата Цолова. Сидеров не е невръстното дете на НС, каза Манолова и обясни, че той е в парламента по волята на българските граждани. Ако ставаше дума за член на нашата ПГ, щях да отговорям от първо лице, но сега отказвам да отговарям за лидер на друга партия, обясни Манолова.

По въпроса с кворума тя каза, че има 240 народни представители, избрани да ходят на работа. Хората не приемат блокират работата на парламента, продължи тя. Но избегна въпроса за кворума и евентуалното му разклащане. 

Думите на Осман Октай, че на Сидеров  му е дадена златна кредитна карта тя определи като несериозни. И каза, че  Волен Сидеров по никакъв начин не подкрепя това мнозинство. Подкрепата се определяла от важни гласувания. Манолова видимо се изнерви и каза, че водещите имали предпоставени въпроси към нея. Задайте си тогава следващия ни въпрос, каза водещият Николаев.

Проектът за НК е проект на три правителства, заяви още Манолова. Създадена била работна група в МП още по времето на Маргарита Попова, а текстът за снимането на политици бил отдавнашен. Аз не подкрепям този текст и няма да го подкрепя, дори хипотетично да бъде внесен в пленарна зала, каза тя. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 5417 |06.01.2014 Мая Манолова категорична: Изборите за евродепутати ще са по новия кодекс . 26| 5283 |27.12.2013 Манолова удовлетворена от 2013 г. . 55| 5157 |14.12.2013 Манолова: Важно е да не допуснем социални протести . 21| 4843 |13.12.2013 Цачева стана втора в ГЕРБ; Манолова: Честито!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads