Реклама / Ads
38| 9576 |20.08.2020 НОВИНИ

Марешки зове протестиращите да не блокират бензиностанцията му в "Люлин"

.
Веселин Марешки
След като три пъти за три дни смени мнението си дали ще подкрепи идеята на ГЕРБ за Велико народно събрание, лидерът на ”Воля” Веселин Марешки отправи призив към протестиращите да не блокира бензиностанцията му в столичния квартал ”Люлин”. По думите му организатори на антиправителствените протести, които провокират хората да затварят негови бензиностанции са президентът Румен Радев, Мая Манолова и Христо Иванов.
 

Марешки направи това във видео обръщения, публикувано в профила му във Фейсбук, но и допълнително разпространено от пресцентъра на партията му.

 

"Мимолетната ви слава ще отмине, истините ще излязат наяве. Хората ще ви забравят - и това е в най-добрия случай. Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас!", заявява Марешки в обръщението.

 

Той посочва, че е единственият политик, който е на страната на народа и който не е обвързан със статуквото и с корупционни схеми и повече от 25 години помага на хората да живеят по-добре.

 

"В момент, в който в цялата страна се надпреварват да правят фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и настояват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки, в този момент предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, "Отровните" са ви призовали да не купувате лекарства и горива от моите аптеки и бензиностанции. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на практика са направили самопризнание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата", заявява Марешки, цитиран от партийния пресцентър.

 

В обръщението се посочва, че лидерите на протестите стигат по-далеч и искат "още по-голяма анархия" като призовават за блокиране на бензиностанцията в квартал "Люлин" в София.

 

"Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всякакви други отровители. Нека ние сме разумните", посочва Марешки.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 8153 |20.08.2020 Марешки: Ние сме против Велико народно събрание . 59| 13778 |19.08.2020 Областният на София за протестиращите: Изроди, взимайте си ковчезите. Злобни и яростни гадове! . 15| 7080 |19.08.2020 Павел Спасов: Войната с протестиращите започна във Варна . 40| 5677 |19.08.2020 Марешки обърна палачинката, вече иска ВНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads