Реклама / Ads
4| 2273 |23.07.2024 НОВИНИ

Мъск: Вирусът на будното съзнание погуби сина ми! Ще го унищожа

.
Илон Мъск
Собственикът на „Тесла“ и „СпейсЕкс“ Илон Мъск заяви в интервю, че синът му Ксавиер е „умрял“ в резултат от „вируса на будното съзнание“. По думите на Мъск той е бил „принуден да се подложи на процедури, утвърждаващи пола“.
 

По време на разговора си с д-р Джордан Питърсън Мъск коментира операциите за смяна пола, които водят до „детска мутация и стерилизация“. Той обясни, че по време на пандемията от COVID-19 са го убедили да подпише документи, с които дава съгласието си за едно от неговите деца.

 

„Бях подмамен да подпиша тези документи за един от синовете ми. Това се случва още преди да имам каквато и да било представа за какво става въпрос. Бяхме в пандемия, всичко тогава беше объркващо и ми казаха, че синът ми може да се самоубие“, сподели още Мъск.





Американският милиардер обвини всички, които са замесени в тези процедури и ги промотират пред подрастващото население, посочвайки, че „децата нямат развито съзнание за изборите, които правят“.

Бях подмамен да го направя. По този начин, реално погледнато, аз изгубих сина си Ксавиер, добави Мъск.

Заради преживяното, Илон Мъск беше категоричен, че отсега-нататък приема за своя кауза да се бори с това, което нарича „вирусът на будното съзнание“.

 

„Решен съм да унищожа този вирус. В тази насока вече имаме известен напредък“, допълни той.

 

Вивиан Джена Уилсън, 20-годишната дъщеря (преди това син) на Мъск, смени името и пола си преди две години. Тогава той/тя аргументира решението си с това, че не иска да има нищо общо с биологичния си баща „под каквато и да е форма“.

 

През 2008 г. Мъск се разведе с майката на Ксавиер/Вивиан – канадската писателка Джъстин Уилсън.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2058 |23.07.2024 20% спад на предлагането на имоти при покачване на търсенето. Ставаме ли свидетели на класически пазар на продавача? . 2| 1776 |23.07.2024 След оттеглянето на Байдън от надпреварата за Белия дом: Камала Харис ще проведе първия си предизборен митинг . 0| 13294 |23.07.2024 МВнР с важни инструкции към българите, които пътуват до Гърция . 8| 2487 |23.07.2024 Шефът на отбраната на Германия ген. Карстен Брюер: Русия ще нападне НАТО след 5-8 години, разглеждаме най-лош сценарий

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads