Реклама / Ads
31| 10446 |05.08.2020 НОВИНИ

”Масова контра-конференция за оставка” посреща Борисов и ГЕРБ

.
В 12 ч. започва обявената от партия ГЕРБ национална конференция. Премиерът стяга редиците, като се очаква той да коментира актуалните събития в страната и ситуацията в управляващата партия. Очаква се обаче и контрасъбитие.
 

Националната конференция на ГЕРБ ще се проведе в “София Тех Парк”. Очаква се на него да присъстват над 3 хиляди души. Пристигането за мероприятието ще започне от 9 часа съгласно приложен график и указание да се пътува само с автомобили. Ще участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.

 

Междувременно обаче за същия час е организирана и “Масова контра-конференция за оставка”. Събитието е организирано от Протестна мрежа.

 

Ето и анонсът:

 

“Призоваваме всички граждани да посетят с ентусиазъм извънредната национална конференция на ГЕРБ, която ще започне от 12:00 на 05.08.2020 в София Техпарк на Цариградско Шосе. На нея се очаква премиерът на Републиката да произнесе поредното похвално слово за себе си.

 

Както обикновено, той ще акцентира на успехите си - пътищата, които строи, парите, които лично раздава, акъла, който щедро разлива на европейски форуми, по села и паланки и най-вече през гръб от джипката.

 

Нашият премиер слънце ще засегне и актуалната тема със злите "тулупи", които му пречат да довърши мандата и да направи всичко хубаво за хората. Ние трябва да напомним, че заслугите на Борисов са най-вече в угояването на светли личности като Пеевски, Доган, Ковачки, Вълка, Черепа и др. Да не забравяме, че нашият неземен премиер застана зад Гешев, този, който отбеляза епохални успехи най-вече срещу смядовските луканки и кокошкарите по селата, а нищожни проблеми като КТБ, Цветанов, Божков, Пеевски, някак си му бягат от полезрението.

 

ОСТАВКА!”.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 13301 |03.08.2020 /на живо/ Протестът - ден 26: Хиляди скандират ”Оставка”. Недоволството не стихва . 36| 7467 |02.08.2020 Стотици българи разтърсиха Виена, скандирайки ”Оставка” /снимки/ . 13| 6899 |02.08.2020 Блокадата на АМ ”Струма” успя, десетки минават на пешеходна при Кресна и викат ”Оставка” . 22| 7000 |01.08.2020 Ден 24! Хиляди отново викат ”Оставка” пред МС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads