Реклама / Ads
2| 4402 |06.10.2023 НОВИНИ

Масови оставки в Лудогорец след рекордната загуба от Нoрдселанд!

.
Ангел Петричев
Цялото ръководство на ПФК Лудогорец и спортно-техническия щаб подадоха оставки минути след рекордната загуба от Нoрдселанд в четвъртък. Те са депозирани пред собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, пише официалният сайт на клуба. С този акт ръководството и спортно-техническия щаб поема пълната отговорност за загубата в Дания, която е сред най-големите за тима в евротурнирите, съобщи Гонг.
 

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев внесе яснота след масовите оставки в клуба. Той разкри, че цялото ръководство поема отговорността си като екип.

"В Лудогорец работят хора със съвест и морал и всеки трябва да си поеме своята отговорност за случилото се. Никой от нас не се крие и всеки ще си поеме отговорността. Не съм съгласен, че в Лудогорец има извънредно положение, защото клубът е добре структуриран и ще продължи да работи по същия начин. Това е един морален акт от страна на ръководството и спортно-техническият щабм защото ние имаме привилегията да работим в изключителна обстановка и ако нещата не се получават, то е заради човешкия фактор", започна Петричев от летището в Дания.

 

"Нямаме право на оправдания, защото нашите собственици са ни предоставили възможно най-добрите условия да развиваме футбол и когато допуснеш един подобен резултат, срамен, какъвто бе вчерашният, съвсем логично е проблемът да е в хората, които управляват процеса. Ние ще си понесем нашата отговорност. Вчера имаше бързо събрание на управителния съвет, в което взехме решение. Най-вече оперативното ръководство на клуба в мое лице и спортно-техническият щаб - целият. Вече сме депозирали нашите оставки пред собствениците на клуба"

 

"Нашите собственици са прагматични хора и ще изслушат всеки един от нас и ще преценят как клубът ще върви напред. Мога да гарантирам, че до последния ми ден ще работя със същия ентусиазъм и професионализъм, както до момента. Ще направя така, че хората след нас да са в комфортна ситуация. Без Ангел Петричев, Георги Караманджуков и другите колеги, Лудогорец ще продължи да работи добре. Мен ме е срам от хората, не знам как ще се прибера в Разград и как ще погледна хората в очите. Искам да се обърна към феновете. Знам, че заради този резултат феновете ни понесетат доста подигравки, но трябва да бъдат сигурни, че лошите времена ще отминат бързо и добрите моменти за Лудогрец предстоят."

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4211 |06.10.2023 Седми час депутатите обсъждат на първо четене промените в Конституцията. Не се размина без остри реплики . 7| 5183 |06.10.2023 Експерти: До 2050 г. българите ще са концентрирани в няколко града „острови“ сред силно обезлюдени територии . 1| 5681 |06.10.2023 Иновативен метод за екосъобразен дърводобив бе представен на територията на ЮИДП . 36| 12697 |06.10.2023 Велизар Шаламанов за ФрогНюз: С-300 са остарели и несъвместими, трябват ни зенитно-ракетни комплекси от НАТО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads