Реклама / Ads
4| 4603 |26.09.2015 НОВИНИ

Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов

.
Михаил Миков
„Формулата на БСП за тези избори в Дупница е най-подходящата за този град. Тя дава възможност за много по-широка подкрепа от партийната“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков на пресконференция в града, където се срещна с кандидата за кмет на левицата за Иван Ибришимов, водача на листата на партията Станислав Павлов и актива на БСП от общината.
 

Миков изрази убеденост, че Дупница ще получи добро управление чрез кандидата за кмет на левицата, водачът на листата на общинските съветници и самите тях. Лидерът на БСП благодари и на младите хора в листата за смелостта и куража да се изправят в предизборната битка. Председателят на БСП подчерта, че консолидацията на социалистите в Дупница многократно увеличава шанса на партията за успех на местните избори.

 

Михаил Миков бе категоричен, че мащабните инфраструктурни проекти в общината, както и всички останали, ще бъдат по-успешно реализирани, ако кандидатът за кмет Иван Ибришимов спечели изборите. Лидерът на левицата допълни, че наред с големите проекти трябва да се наблегне и на развитието на малките населени места.

Ибришимов: Благодарен съм, че БСП застана зад мен

„Благодарен съм, че именно БСП застава зад мен“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП за Дупница Иван Ибришимов. Той подчерта, че акцентът в неговата програма е социалната сфера и проблемите на хората в общината. Ибришимов каза също, че в програмата му е заложен и бюджет за всяко село.

Станислав Павлов: Всички заедно ще работим за развитието на Дупница

„Както аз така и всички в листата за общински съветници на БСП ще работим за развитието на община Дупница“. Това заяви водачът на листата на партията в града Станислав Павлов. Той посочи, че всички в нея ще решават ежедневните проблеми на хората, като използват целия си опит.

 

Станислав Владимиров: Иван Ибришимов е човекът, който ще реализира промяната в Дупница

„Заставам плътно зад Иван Ибришимов. Убеден съм, че с подкрепата на БСП, коалиционните партньори и дупничани нашият кандидат ще успее да реализира промяна в града”, заяви организационният секретар на БСП Станислав Владимиров. Той пожела успех на кандидата за кмет на левицата и изрази своята увереност в победата на тези избори.

По-късно през деня председателят на БСП Михаил Миков ще посети и село Джерман, община Бобошево, село Соволяно и село Драговищица. Той ще участва и в откриването на кампанията на социалистите в град Кюстендил.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5092 |26.09.2015 ГЕРБ тръгна уверено към втори мандат в Дупница: Превърнахме тежкото наследство във видими резултати . 6| 4622 |25.09.2015 Миков: Имаме силата да кажем „Стига!” на местно самоуправление, което разделя . 2| 4480 |23.09.2015 Миков: Абсурдни конституционни промени на безпринципно мнозинство . 6| 4331 |22.09.2015 Миков: Независимостта е сред най-големите предизвикателства за българската държава и днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads