Реклама / Ads
13| 5651 |29.09.2015 НОВИНИ

Миков в Радомир: Винаги сме стояли зад трудовия човек

.
Михаил Миков в Радомир
Председателят на БСП Михаил Миков се срещна с жителите на село Друган и кандидата за кмет на община Радомир Силвия Иванова. Той подкрепи кандидата за кмет на селото Силвия Свиленова и бе категоричен, че тя е човек, който ще помогне то да се възроди, защото БСП не представлява интересите на големите фирми, които печелят обществените поръчки, а на обикновените трудови хора.
 
В град Радомир Миков посети градската потребителна кооперация Наркооп – Радомир, която обслужва 13 села и 3 махали от общината, има 26 търговски обекта, фурна за хляб, сладкарски цех и цех за производство на боза. Там Mиков благодари на работниците и кооператорите за товa, че вече 115 години поддържат кооперацията жива и работят за благото на хората. Те му подариха кошница с изделия, произведени в цеховете на кооперацията.
 
По-късно председателят на НС на БСП откри предизборния клуб на левицата в града. Там той призова още веднъж жителите на Радомир да гласуват с № 3 в интегралната бюлетина за Силвия Иванова, защото по думите му общината се нуждае от кадърен човек, който да я управлява.
 
Иванова припомни, че управлението на ГЕРБ в града е неуспешно, защото водният проект на града на стойност 80 млн. лв., спечелен по времето на управлението на БСП, вече е пропаднал. „Заедно можем да се справим с това предизвикателство. Лошото управление, което не направи нищо за общината, е точно това, което най-много ме подтикна да се кандидатирам за кмет”, категорична бе тя.
 
"Ние умеем да спазваме обещанията си", каза Михаил Миков в с. Дрен
 
Председателят на НС на БСП Михаил Миков бе днес и в с. Дрен, община Радомир, за да подкрепи кандидата за кмет на селото Васил Щраков и кандидатите за общински съветници. На срещата с жителите на селото Миков подчерта, че кандидатите на БСП са уважавани в своята област професионалисти, които могат да спомогнат за развитието на общината и призова хората да подкрепят кандидата за кмет на селото с №9 в бюлетината.
 
„Днешното управление иска печалба от образованието и здравеопазването,  а не по-добри услуги за хората. Когато отидете да гласувате, спомнете си кои партии гласуваха за колосалния държавен дълг, който пое страната ни. Кои партии подкрепят и даването на публични средства за частни училища. БСП е последователна партия, тя е била на власт, в опозиция, нелегалност, сменяли са се лицата на партията, но тя е стояла зад интересите на по-голямата част от хората”, заяви Михаил Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5153 |28.09.2015 Миков в Троян: Донка Михайлова отново ще бъде предпочетеният кмет . 1| 4389 |27.09.2015 Михаил Миков подкрепи кандидата за кмета на Драговищица Любка Лихарева . 2| 4498 |27.09.2015 Миков даде старт на предизборната кампания на БСП в област Кюстендил . 0| 5477 |26.09.2015 Михаил Миков: Благодаря на кмета на Бобошево за грижата за хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads