Реклама / Ads
24| 7649 |24.07.2020 НОВИНИ

”Арестуваха” озвучителната уредба за потеста в София /допълнена/

.
Задържаната техника Източник: Фейсбук
ДАИ задържаха озвучителната уредба, предназначена за протеста тази вечер в центъра на София. За това сигнализираха организаторите, наричани още ”Отровното трио”.
 

Ето какво написаха те: "След побоя над невинни протестиращи, след арестите, след вкарването на провокатори в протеста, днес властта реши да задържи камиона с озвучаването и в продължение на час и половина не му разрешават да влезе в София, за да се състои митингът срещу властта!!!". “Камионът е спрян в района на Горни Богров. Без никакво обяснение номерата му са свалени, и той не може да влезе в София”, съобщи един от организаторите на протеста - Велислав Минеков. Според постове във Фейсбук това е станало край Горни Богров малко преди столицата.

 

"Властта смята, че спирайки камиона с озвучаването ще ни запуши устите?
Не.
Така ще ни вбеси още повече.", заяви адв. Николай Хаджигенов.

 

Ето какво обявиха от министерството на транспорта за случая с уточнението, че  "разпространената информация е по повод на публикации с невярно съдържание":

 

"При извършване на рутинна проверка, около 17.00 ч. днес, екип на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" е спрял тежкотоварен автомобил, превозващ платформа за озвучаване.  В хода на проверката на камиона, с регистрационен номер СА 0576 РС, инспекторите са установили четири нарушения, за което са били съставени три акта. Установено е било, че автомобилът не е включен в лиценз и няма право да извършва обществен превоз. Водачът не е представил информация от тахографа за предходните 28 дни, съгласно изискванията на Закона за автомобилните превози.  Третият акт е за липса на пътен лист и товарителница. Наложена е принудителна административна мярка и камионът е спрян от движение до отстраняване на несъответствието - липса на лиценз за извършване на превози."

 

 




След побоя над невинни протестиращи, след арестите, след вкарването на провокатори в протеста, днес властта реши да...

Публикувахте от Отровното трио в Петък, 24 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3750 |23.07.2019 Газова уредба се запали в тунел ”Витиня”, има пострадал . 8| 5849 |11.05.2019 Йонко Иванов: Уредбата на Автомобилната администрация е причина за катастрофите . 0| 4050 |15.09.2017 Т. Петкова: Променяме нормативната уредба заради кражбите на ток . 3| 5298 |22.05.2011 Избухнала газовата уредба уби 20-годишен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads