Реклама / Ads
10| 6765 |19.07.2014 НОВИНИ

Народът към политиците: Стига лъжи за банките!

.
С наближаването на оставката на кабинета "Орешарски" настроенията срещу политиците се изострят. Нова вълна от недоволство срещу тях се надига във Фейсбук.
 
Вече е факт група във Фейсбук "Подкрепям банките! НЕ вярвам на политиците! -  https://www.facebook.com/groups/BGbankite/,. Тя набира все висока скорост в интернет.

Стотици недоволни нападат сегашните политици, като заявяват открито, че им е писнало и дошло до гуша да слушат лъжи и манипулации.

"Не на мръсните ръце на политиците в банковата система", заявява член на групата. Към тази позиция са се присъединили известният икономист Владимир Каролев, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и популярният водещ на кулинарно шоу Ути Бъчваров.

"Това е един ужасяващ театър, в който ние сме принудени да гледаме и в който определено със съдействие на държавата се осъществява ужасяващ обир. Предлагам да не вярваме на тази сапунка, не трябва да позволяваме да изпадаме в стрес, защото стресът ни прави още по-бедни“, пише Ути Бъчваров.

Той е категоричен, че банките в България рабоят добре и са добър пример за лоялни партньори. Те ни правят легални жители на тази планета, не само на Европа.

„Не трябва да позволяваме на самите нас да се зомбираме и сега е моментът да разберем, че има неприятели, има хора, които по-добре да не поглеждаме в очите, защото те ще ни излъжат. 

Предлагам да не вярваме на лъжци, а да се усмихваме и да бъдем хора!, пише известният водещ и добавя:

„Радвам се, че с Христо Мутафчиев можем заедно да подкрепим тази кауза. И двамата сме хора, които усещаме фалша и лошите актьори. Затова не влизайте в този филм, не гледайте тази постановка!".

С всеки изминат час подкрепилите идеята стават все повече. Хората нападат политиците с упрека, че се опитват да манипулират истината за една банка, с цел да съсипят финансовата стабилност на страната. "Не банките, а политиците са тези, които създават напрежение, всяват паника и лъжат. Блокираните сметки и влогове трябва да тежат на съвестта на определен кръг политици и техните маши в държавните институции", пише Д.П.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5278 |07.07.2014 Лавров пристига у нас . 15| 5569 |21.06.2014 Атанас Мерджанов: Да проявим хладнокръвие и смиреност, стига кавги . 23| 5029 |19.06.2014 Лавров пристига на 8 юли за годишнина и "Южен поток" . 13| 4462 |16.06.2014 Омбудсманът: Важно е какво иска народът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads