Реклама / Ads
6| 5570 |07.07.2021 НОВИНИ

Европа излезе с имунен щит за извънредни ситуации

.
„Запушва пробойните“ в имунната защита
 

Европа излезе с имунен щит, с който да отговори на извънредни ситуации. Определян като ключово средство за опазване на здравето, в него място са намерили медицински разработки от водещите нации в областта. Запушвайки пробойните в имунната ни защита, специалното средство, което у нас влиза с името Tibanol (Тибанол), е в състояние да ни опази здрави, дори когато рискът е повишен.

 

Имунна защита с пълно покритие

 

Изправен пред задачата да намери как да ни опази здрави дори и в критични периоди, отговорният по създаването екип решил да заложи на многопосочно действие. Учените изходили от медицинското знание, че съществуват 4 групи природни имуностимулатори (биологично активни вещества от животински произход, растителни екстракти, глюкани и витамини и минерали), като всяка от тях подпомага имунната дейност в различно направление. Затова те включили във формулата на Tibanol вещества от всичките четири групи, подбрани така, че при нужда веднага да задействат различните видове имунитет. По този начин те успели да осигурят защита с пълно покритие. Нещо, което други средства не са постигнали досега.

 

Реакция според заплахата

 

Взели предвид мощта на мобилизираната „войска“ – имунните клетки, учените помислили и за още нещо – как да я управляват, така че битките да се печелят без излишни жертви или ексцесии. За целта във формулата на Tibanol те добавили няколко подбрани съставки, сред които специалния протеин лактоферин. Известен в медицината като „имунен фактор №1“, за човешкото тяло той е нещо като генерал, който притежава уникалната способност да затяга имунната защита като в същото време управлява имунната реакция, така че ударът ѝ да падне на правилното място, а силата му да съответства на това колко опасен е врагът.

 

По-ефективно противодействие

 

Произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), Tibanol покрива най-важните критерии за ефективност. Той осигурява успешно комбиниране на биоактивни вещества с различни физиологични спецификации и гарантира тяхното прецизно таргетирано освобождаване директно в местоназначението им. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява необходимото за нормалната работа на имунната система. Tibanol е особено ценен както за хората, чийто имунитет е понижен и боледуват често, така и за онези, чието ежедневие поставя здравето им под постоянна заплаха. Освен върху имунитета комбинацията от биологично активни вещества в продукта оказва благотворен ефект и върху дихателната система, нервната система и тонуса. Повлиява добре алергични състояния и подобрява метаболизма, с което спомага за правилното „хранене“ на организма и респективно за неговата способност да се бори и да оцелява.


.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4309 |04.07.2021 Елена Поптодорова: На 11 юли ще се разбере кой е да сме в Европа, и кой - с Беларус . 8| 5200 |02.07.2021 ЖП експерт: БДЖ е с 40 години пропуск в развитието спрямо Европа . 8| 3188 |28.06.2021 Ангел Кунчев: ”Делта” ще бъде доминиращ в цяла Европа до края на лятото . 2| 3545 |28.06.2021 Асен Василев: Правителството може да излезе с предложения за актуализация на бюджета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads