Реклама / Ads
11| 10756 |16.09.2021 НОВИНИ

Инфекционистът на републиката съветва

.
проф. д-р Георги Попов Източник: БТА
Имаме отговор срещу вирусните инфекции
 

Интервю с полковник проф. д-р Георги Попов, началник на Катедра „Инфекциозни болести” във ВМА, София

 

Надвисналата опасност, под чиято угроза живеем ден след ден (вече повече от година и половина), ни накара да ценим здравето си повече от всякога. Изправени на нокти от страха, всяка сутрин се питаме дали правим достатъчно, за да се защитим.

 

За коментар потърсихме полковник проф. д-р Георги Попов от Военномедицинска академия (ВМА). Той е началник на Катедрата по „Инфекциозни болести“, която вече близо две години работи като COVID-клиника, така че едва ли ще е преувеличено, ако го наречем „инфекционистът на републиката“.

 

Здравейте, проф. Попов! Откъде се взеха тези нетипични вируси, защо ни атакуваха точно сега?

 

Здравейте! Истината е, че вирусите са съществували много преди появата на съвременния човек. Във времето ние сме се адаптирали да съжителстваме с тях, благодарение на сложно устроената ни имунна система. Появата на нови или мутации на съществуващите вируси са предизвикателства за нашата имунна система. Напрегнатото ни ежедневие, стресът и нездравословния начин на живот също оказват влияние и тя не е в състояние да реагира бързо и адекватно на опасността.

 

А в такъв случай как да се опазим?

 

Правилният подход е да подсилим нашия имунитет, чиито методи на работа могат да бъдат оприличени на „добре организирана групировка от професионални убийци“. Макар и доста колоритна, фразата нагледно описва какво всъщност се случва, когато имунитетът ни се изправи срещу непознат неприятел. Разгаря се битка, а за да излезем победители, нашият „имунен отряд“ трябва да е с достатъчна численост, да е подходящо въоръжен и да бъде командван умело и с твърда ръка. Постигането на баланс в имунната система при отговор на външна заплаха се превърна в приоритет на учените от цял свят. Те се концентрираха върху създаването на средство, което да ни подпомогне в борбата за опазване на нашето здраве. Резултатът, който у нас бе представен с името Tibanol (Тибанол), има едновременно противовирусен и имуностимулиращ ефект. Това го наложи в моята практика, а вече и сред все повече колеги.


.

На какво се дължи неговата ефективност?

 

Няма да е преувеличено, ако кажа, че към момента Tibanol няма аналог у нас нито като състав, нито като технологични спецификации, което обуславя неговите качества и го откроява значително. Той е с най-богатия синергичен състав, включващ природни вещества с доказано противовирусно и имуностимулиращо действие. В Tibanol се съдържа необикновеното вещество лактоферин, което медицината нарича имунен фактор №1, тъй като потенциалът му е достатъчно голям, за да неутрализира всеки вирус, като в същото време държи имунните реакции балансирани и под контрол. Нещо повече, в продукта лактоферинът е комбиниран с допълнително количество коластра, бета-глюкан, джинджифил и прополис, както и незаменимите витамини и минерали – включително цинк и селен. Всичко това е в течен вид, за да се гарантира максимално усвояване, а от там и по-бърз и добър ефект. Допълнителна гаранция за ефективността на Tibanol дава и специалната иновативна двойна капсула, която осигурява двуетапно освобождаване на съставките. С нейна помощ се запазва биологичната активност на веществата и им се осигурява безпрепятствено достигане до тънките черва, където се усвояват. Като резултат от всичко това Tibanol дава цялостна защита с пълно покритие и се явява най-обещаващият естествен способ за успешна борба с вирусните инфекции.

 

Само когато сме болни ли се използва този продукт?

 

Не трябва да забравяме, че профилактиката е най-добрата стратегия срещу вирусните заболявания. Затова препоръчвам Tibanol както като превенция и защита от евентуална вирусна инфекция, така и като средство за ефективна борба с настъпило заболяване. За превенция в рисковите периоди се приема по 10 дни месечно в продължение на поне 3 месеца. При вече възникнало заболяване е препоръчителен първоначален 30-дневен непрекъснат прием, след което се преминава към 10-дневната схема, така че да се стабилизира състоянието. И в двата случая дозата е само 1 капсула на ден. Tibanol е с много добра поносимост и е подходящ дори при лица, които ежедневно приемат други лекарства.


.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Tibanol

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 9931 |11.08.2021 Тошко Йорданов: Христо Иванов ми каза, че той трябва да одобри МС. Манолова ме посъветва: Обещайте му нещо и после не го изпълнете . 5| 3408 |12.06.2021 МВР съветва: Нека не казваме кога не сме вкъщи и какво се съхранява в дома ни . 0| 2961 |20.04.2021 Тежка катастрофа с жертва затвори Прохода на Републиката . 30| 5852 |18.04.2021 Рашидов посъветва Борисов да пусне властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads