Реклама / Ads
0| 13268 |16.05.2022 НОВИНИ

Затягаме мерките срещу разбития корем

.
Една по една до пълно възстановяване
 

До пълно възстановяване се затягат мерките срещу проблемните черва. След установения факт, че именно разбития корем отслабва имунните ни защити, дойде време органът ни с площ колкото тенис корт да получи адекватна грижа преди да е станало късно.

 

Просто дискомфорт или пълен срив?

 

Натрупаните отрови в червата сриват имунитета ни, а това отваря вратите за всякакви болести.

Разбитият корем не е шега работа. Щом страданията в корема и трудното изхождане се настанят трайно в ежедневието, алармата е включена: натрупани отрови = сринат имунитет = отворени врати за всякакви болести.


Излизането от този омагьосан кръг, уви, не става само с внимание към диетата. Иска се адекватен „противник“. Точно тук, различен по технология метод, отбелязва 1:0 срещу всичко съществуващо. У нас е известен с името ProCombo. В три стъпки той затяга мерките срещу съсипания корем.

 

Мярка №1: Отстраняване на „шлаката”

 

Червата са като тръби. Ако имат лоши натрупвания по стените, веществата, преминаващи по тях, опасно се „замърсяват". Това предизвиква какви ли не проблеми – куркане, подуване, газове, тежест. Доставяйки на червата огромно количество „добри агенти“ (200 милиарда CFU/g), ProCombo е способен да „изчегърта“ полепналите излишни микроорганизми. Така той „връзва ръцете“ на „лошите“ бактерии и ограничава разпространението им. 

 

Ефектът не остава скрит, макар процесът да се случва отвътре. Червата отново стават способни да изсмукват чисти вещества и ползите от тях. Сякаш се затварят многобройни клапани – всички неприятни звуци притихват и усещанията се нормализират.

 

 

Мярка №2: Засилване на защитите

 

ProCombo не само озаптява неконтролируемата поява на нови и нови „лоши“ бактерии. Обогатявайки чревната лигавица с активни „добри“ микроорганизми, той създава важен защитен слой. Подобно на грунд против ръжда по вътрешността на тръба, ProCombo предпазва червата. Така се възвръща баланса на вътречревните микроорганизми. Ефектът е налице – не само локално се решава проблемът с дискомфорта. Цялостното състояние на организма се подобрява, благодарение на подобрената възможност на червата отново да всмукват полезни вещества.

 

За да постигне внушителните резултати, с които е известен, ProCombo има специална „бойна глава“ – двойна. Активните съставки в него са затворени в две отделни капсули, за да може „добрите“ бактерии да достигнат до червата в максимално активна форма. В най-външната капсула пък е тяхната храна. Така добрият ефект се умножава на точното място хилядократно и с огромна скорост.

 

Мярка №3: „Бетониране“ на резултатите

 

ProCombo печели потърпевшите не с какво да е, а с директни резултати – категорични и навременни. Но не само. Оказва се, че при правилен прием, резултатите са дълготрайни. Една капсула е достатъчната доза, за да получи организмът цялото му необходимо подкрепление за деня. Краткият курс на прием, 10 дни, дава отлични резултати както в случаи на лек коремен дискомфорт, така и по време на антибиотично лечение. Ако обаче проблемът е достигнал хроничен характер, най-добре е приемът на ProCombo да продължи между 4 и 8 седмици, а терапевтичният курс да бъде повторен поне още веднъж в рамките на една календарна година.

 

Как разбираме, че действа?

 

Буквално ставаме нови хора. Куркането, подуването и газовете остават в миналото, изхожданията се улесняват. Най-накрая успяваме да изхвърлим токсините от себе си. Не след дълго резултатите се „бетонират“ – усещането за нормално работещ корем трайно се настанява в ежедневието ни. Това има директна полза за нас. Ставаме по-спокойни и получаваме още по-голям бонус – имайки здрав корем, сме много по-защитени от върлуващите болести.


.

 

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 


* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3080 |20.04.2022 Премиерът: Ще обсъдим цялостния пакет за мерките срещу инфлацията и високите цени . 0| 3430 |19.04.2022 Мерките срещу инфлацията ще са ясни преди актуализацията на бюджета . 0| 2811 |30.03.2022 Георги Михайлов: Финансирането на антиковид мерките ще продължи още поне три месеца . 0| 3031 |09.03.2022 Министър Денков: COVID мерките в училищата трябва да отпаднат до дни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads