Реклама / Ads
0| 9670 |02.05.2023 НОВИНИ

Фаворитът на докторите работи

.
На конгрес в Белгия световнопризнати капацитети в сферата на медицината единодушно определиха продукт №1 в света – Krill Oil (масло от дълбоководните, антарктически, скаридообразни Крил). Конгресът му отрежда престижния приз заради неговата необикновена мощ и уникално действие.
 

Изключителният продукт в България е познат с името Visilife (Висилайф). Мощта на Visilife надхвърля многократно всичко познато до момента. Той е 48 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10.

 

Още с идването си у нас продуктът спечелил доверието и на българските лекари. Освен, че го предписват на своите пациенти, те самите му се доверяват. Visilife понижава холестерола, подобрява сърдечно-съдовата дейност, облекчава ставните болки и подобрява паметта и концентрацията. А благодарение на силните си антиоксидантни свойства той укрепва имунитета.

 

Ефективно понижаване на холестерола и триглицеридите

 

 

При високи стойности холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. „Висилайф“ успешно съдейства за вкарване на холестерола и триглицеридите в норма.

 

„Засега в световната медицина е известен само една омега-3 субстанция – масло от антарктически скариди (крил), чийто ефект е безусловен. Утвърден и вече доказал се в нашата гилдия продукт, който съдържа 100 % масло от крил, е Visilife. Изследванията са категорични, че от всички омега-3 хранителни добавки той дава най-добрите резултати в борбата с холестерола. При прием само на 2 капсули дневно за 3 месеца „лошият” холестерол намалява с 32 %, а „добрият” се покачва с 44 %. Този продукт е екологично чист, без ГМО. Ефектът на маслото от крил се дължи на отличното му усвояване от организма. Омега-3 мастните киселини в него са в същата форма, както в човешкия организъм – като фосфолипиди. Практическите ползи от приема на Visilife, както и неговите продуктови спецификации, потвърждават качествата му.

 

Д-р Анастас Стойков e специалист кардиолог с над 25-годишна практика. Преподава Вътрешни болести и Кардиология в Медицински университет, София

 

Свалих си холестерола с натурално средство

 

Холестеролът се натрупва в кръвоносните съдове под формата на плаки

„Преди повече от 10 години ми откриха за първи път проблем със завишения холестерол. Имах камерни екстрасистоли и отидох на редовен профилактичен преглед. Останах шокиран от резултатите от кръвните изследвания – холестеролът ми беше 14 mmol/L. Назначиха ми лечение със статин, по 10 мг на ден, и спазване на диета.


За 4 месеца успях да сваля нивото на холестерола на 7 mmol/L. На четвъртия месец добавих и фибрат към лечението. За съжаление обаче, наред с подобряването на показателите, дойдоха и страничните ефекти от лекарствата – усещах главозамаяност и отпадналост, силни болки по мускулите, така че спрях фибрата и екстрасистолите намаляха.

 

Д-р Славчо Кирилов, пулмолог

В началото на 2017-а в търсене на по-щадящо лечение реших да пробвам с нещо природно и се спрях на Visilife. Направих си схема, при която пиех Visilife по 2 капсули дневно. Реших да намаля статина наполовина. Не съм променял начина си на хранене и не съм се лишавал от малките удоволствия. Позволявах си и чаша–две вино понякога. Три месеца следвах тази схема и след като си направих нови изследвания, показателите ми бяха прекрасни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. Останах изненадан, че Visilife, като изцяло природен продукт, даде толкова добри резултати. А най-хубавото беше, че и страничните ефекти от лекарствата изчезнаха!

 

.

Резултати от кръвни изследвания след употребата на Visilife

От тогава до сега вземам Visilife в поддържаща доза от 1 капсула на ден. Мисля, че открих най-доброто лечение за проблема си. Много съм доволен от резултатите и спокойно мога да препоръчам Visilife на всеки, който има проблеми с холестерола и сърдечно-съдовата дейност."

 

Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

 

Успешно понижаване на кръвното

 

Сърцето на хората с високо кръвно работи на по-бързи „обороти”, което води до преждевременна „умора” на сърдечния мускул

„Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е доказано от редица изследвания. За забележими резултати обаче са необходими високи концентрации, които трудно се набавят с храната. Затова предпочелите природния начин за поддържане на кръвното трябва да приемат омега-3 продукти. Най-популярни са обикновеното рибено масло и лененото масло, но ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях като ефективност, защото имат сериозни медицински недостатъци.

 

Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца

Засега значими медицински резултати върху сърдечната дейност се наблюдават от приема на специалния омега-3 продукт – Visilife. Той съдържа уникално по своя състав масло, чиято биохимична форма е същата като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Visilife се усвоява максимално добре от организма и по този начин осигурява необходимите концентрации от омега-3 дори при ниски дневни дози – по 1–2 капсули на ден. В сравнение с други продукти разликата в броя на приеманите капсули е 2–3 пъти. Visilife има изразено въздействие върху сърдечно-съдовата система – спомага за поддържане на нормално кръвно, за понижаване на холестерола и триглицеридите, при атеросклероза и отклонения в сърдечния ритъм и др.

 

Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца

 

Бистър ум и добра памет

 

Проблемите с паметта идват не когато годинките напреднат, а когато мозъкът ни започне да старее

Силата на Visilife помага и при проблеми с паметта – подпомага концентрацията и силната памет. Той има мощно действие – достатъчна е само 1 капсула на ден. Доказано е, че Visilife подобрява паметта и повишава концентрацията. Той е изключително полезен също така и при проблеми с очите, наднормен холестерол и триглицериди, завишено кръвно и ставни възпаления.

 

Вече не бъркам внучките


Не бях забелязала, че забравям, докато веднъж не обърках имената на внучките. Дъщеря ми ми препоръча незабавно да започна да пия Visilife за паметта. Резултат има – от тогава нито веднъж не обърках внуците. Доволна съм, защото Visilife облекчи и болките в ставите ми.


Стоилка, 69 г., Ловеч

 

Свалих “лошия” холестерол с 3 единици

 

.

Изследвания на Веселина Атанасова

 

Откриха ми висок общ холестерол и отклонения в липидните показатели, като “лошият” ми холестерол беше двойно над нормата – цели 6,12 mmol/l. Пих статини, но резултатът беше слаб. Търсех как да си помогна и така попаднах на Visilife. Приемах го един месец по 4 капсули дневно – по 2 сутрин и вечер. На тридесетия ден “лошият” холестерол вече беше паднал наполовина – до 3,59 mmol/l. Продължавам да вземам по 2 капсули Visilife всеки ден, за да стабилизирам постигнатото. Препоръчвам го горещо, защото работи.

 

Веселина Атанасова, София, 71 г.

 

По-силна памет и зрение

 

.

Д-р Анелия Ангелова, общопрактикуващ лекар, Бургас

В клетките на нашия мозък и на очите ни се съдържат специални мазнини, наречени фосфолипиди. За да си осигурим отлично зрение и добра памет, трябва ежедневно да си ги набавяме. Единственият природен източник на фосфолипиди, които са в абсолютно същия биохимичен вид, в който са и в човешкото тяло, е маслото от крил във Visilife. Затова той повишава концентрацията с над 60% при прием само на 1 капсула дневно в продължение на 6 месеца. Това е изключително ценно при лица в пенсионна възраст, а резултатите, наблюдавани при мои пациенти, са отлични.

 

Д-р Анелия Ангелова, общопрактикуващ лекар, Бургас


.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека или на bemore.shop

 

 

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2909 |21.04.2023 Инженерите Орлин Велев и Георги Петров са работили по ракетата Starship на Мъск . 1| 2510 |18.04.2023 Слабо понижаване на нивото на безработицата до 5,1% през март . 2| 2882 |14.04.2023 Явор Гечев призова ЕК да разработи конкретни мерки за подпомагане на земеделските производители . 1| 2670 |11.04.2023 Ясно е кой ще работи за включването на българите в Конституцията на РСМ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads