Реклама / Ads
15| 7287 |12.07.2020 НОВИНИ

Николай Марков: Сложна работа е войната и се води от мъже, не от мъжленца, Томиславе

.
Николай Марков
Томислав Дончев:”Няма да допуснем гражданска война, която имаме дори шанс да спечелим.” Ех, Томислав! Как леко ти върви приказката, макар, че поста ти изисква да си далеч по-умен. Но не си, уви!
 

Толкова дълго си стоял в клетката на лъва, че ти изглежда съвсем естествено да изревеш като него. Но ти не си убил и муха, приятелю, за да знаеш какво е война и как се чувства в нея истинския мъж. Филмите не са достатъчни, Томи, нито кметските и други партийни постове. Нито фитнеса и някои мъжки играчки. Сложна работа е войната и се води от мъже, не от мъжленца. Има разлика.

 

Деница Сачева много ти тича, Томослав! Един до друг сте лика прилика, като два стръка иглика. Сачева, обаче, до вчера крещеше като умопомрачена, че същото това правителство е мафия, а днес вече не е. Нейното свето присъствие е изчистило всичко лошо и вече сте само ангели. Европейски ангели небесни! Без капка лично достойнство.


Ще спечелиш гражданска война казваш, умнико! Бил си чувам и в някакъв "мозъчен тръст", като много умен, но не ви достига мозък в тези ваши тръстове да разберете, че в гражданска война няма победители и победени. Никога не е имало!!! Ама откъде да знаете това, като сте родени и хранени с партийна златна лъжичка и съвестта ви е жива изгоряла в годините. Нали? Война казваш, малки човеко!?


Скрий се в дупката си Томи и не дърпай дявола за опашката, че той нито яде, нито спи.

 

Само чака някой глупак да го призове и веднага пристига. След него трябва да си чувал поне какво остава и има ли живот след смъртта? Лошите работи стават бързо. Политическият и държавен трон не са бронирани жилетки, Томи. Не са. Прочети поне близката ни история и сам ще откриеш измамата и илюзиите на властта. Очевидна е.


Това вашето не е игра, най-малко политическа.

 

Facebook, Николай Марков




Томислав Дончев:"Няма да допуснем гражданска война, която имаме дори шанс да спечелим." Ех, Томислав! Как леко ти върви...

Posted by Николай Марков on Saturday, July 11, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 12216 |11.07.2020 Николай Стайков: Прекрасен край на деня с групата на ДПС . 33| 14115 |09.07.2020 Николай Марков: Охраната на Доган е част от икономическата му групировка. Димитър Лазаров заблуди българския народ . 13| 5958 |06.07.2020 Проф. Николай Витанов: Есента заразените с COVID-19 може да достигнат 10 000 . 21| 6811 |02.07.2020 Проф. Николай Витанов: Случаите на COVID-19 у нас ще стигнат 5-цифрено число наесен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads