Реклама / Ads
5| 3360 |04.01.2021 НОВИНИ

Нинова с организационна реформа за децентрализация на БСП

.
Колнелия Нинова
Организационната реформа на БСП вече е факт. Преди повече от месец Националният съвет прие новата структура на партията. Централно място в нея заема концепцията на Корнелия Нинова, че партията трябва е максимално близо до своите членове. За целта се назначават 31 кординатори, които да отговарят за всеки от избирателните райони в страната.
 

Основното е, че те заемата новите си работни места в съответните региони, а не в централата на партията. На „Позитано“ 20 в столицата щатът се намалява и остават шестима организатори, които ще отговарят за 6-те района за планиране.

Координаторите по места са основно млади хора, които живеят и работят постоянно в своите избирателни райони.

 

С реформата реално партията се доближава максимално до своите членове. В ход е процес на децентрализация на партийния апарат. Това дава и повече демократичност, защото решенията и текущата работа ще се осъществяват на място, което ангажира много повече местните структури с правенето на политика.

 

Досега координаторите живееха и работеха в София и често връзката със структурите на партията се нарушаваше. Реално се откриват много нови работни места като се създава повече гъвкавост и възможности за работа на терен на партията.

 

След вътрешния избор това е поредната промяна, която прави лидерът на партията. Още при избирането си тя заяви, че ще придаде по-голяма тежест на структурите, които са гръбнакът на партията и по-малко в централата.

„Искам ежедневен контакт с хората в страната, работа на терен, засилена връзка център-структури и политики с грижа за хората“, заръча на новите попълнения на партията Корнелия Нинова. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3640 |03.01.2021 Нинова от Плевен: Данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити . 17| 3300 |31.12.2020 Корнелия Нинова: През Новата година най-важни са надеждата, промяната, сигурността и справедливостта . 9| 4166 |28.12.2020 Даниел Вълчев: Нинова не влиза в задкулисни уговорки, затова я нападат . 23| 3741 |25.12.2020 Корнелия Нинова: Каквото и да преживяваме – трябва да съхраним духовността. Тя е еманацията на Родината ни. Честита Коледа!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads