Реклама / Ads
17| 3298 |31.12.2020 НОВИНИ

Корнелия Нинова: През Новата година най-важни са надеждата, промяната, сигурността и справедливостта

.
Изпращаме една тежка година за всяко българско семейство и за всички ни като общество. Година, изпълнена с критични моменти на страх и несигурност в домовете ни, и нестабилност в държавата. Но 2020 година ни даде и много примери на вдъхновяващи истории, себеотрицание и героизъм.
 

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в страницата си във Facebook.

 

Освен тъжната констатация, поуките и мотивиращото поведение на много от сънародниците ни през изминалите 12 месеца, които Нинова не подмина в предновогодишния си пост, лидерът на българските социалисти се обърна  с благодарност към хората:

 

„Благодаря на всички, които се бориха с това непознато за нашата страна и света предизвикателство. На всички, които бяха на първа линия, на всички, които всеки ден отиваха на работните си места, на тези, които бяха затворени вкъщи, бащи и майки, баби и дядовци, деца и младежи, на всички, които се бореха за оцеляване и търсеха спасение за близките си“.

 

Корнелия Нинова изрази надежда:

 

„Днес много семейства са разделени за празниците. Дано това повече никога не се повтаря“. 

 

Председателят на БСП показа увереност за идните дни, опирайки се на основополагащи ценности: „Човекът, а и обществото ни, сме устроени така, че винаги да се стремим към по-добро. В този стремеж за нас най-важни са надеждата, промяната, сигурността и справедливостта“.

 

Перспективата пред българите Корнелия Нинова очерта така: „През новата година имаме нови задачи за промяна на здравния модел, развитие на социалната система, за рестарт на производството и икономиката, за политики с грижа за хората, в които никой няма да бъде оставен сам. Имаме нужда от цел и посока. Няма по-благородна и вдъхновяваща цел от добруването ни като народ. Тя е възможна. Знам, че ще се справим“, категорична е тя.

 

Председателят на БСП пожела на българските граждани: „Желая честита, мирна и здрава Нова година на всички българи у дома и по света“.   




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3852 |30.12.2020 Светът през 2020: Година на пандемия и граждански бунтове . 15| 3833 |29.12.2020 Вирусолог: По-добре е презастраховането и носенето на маски, дори от преболедували и ваксинирани . 3| 4519 |29.12.2020 Божков: Прокуратурата наруши почти всички действащи закони през 2020 . 3| 3296 |29.12.2020 50 журналисти са били убити през 2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads