Реклама / Ads
6| 5246 |09.11.2016 НОВИНИ

Нинова: С провала на ГЕРБ България не пада, а се изправя

.
Корнелия Нинова
Правите две огромни грешки. Първата - не чухте какво ни казаха 3,5 млн. българи в неделя. Не чухте гласа на тези хора, който каза: „Не ви харесваме. Искаме да работите повече, да не харчите толкова пари от нашите, които ние ви плащаме като заплати и субсидии и да работите не за личното си обогатяване и партиен интерес, а за нас, за хората и за нашите интереси”. Какво предлагате днес? Обратното! Освен, че предлагате да не работим, ще предлагате да се гледа закон, който обявява комунистическия режим за престъпен. Какво правите, хора? Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация до депу
 

Кандидатът за президент, който подкрепяте, искате да го обявите за престъпник, защото е била партиен секретар по време на онзи режим ли?

 

Министър - председателя ли искате да обявите за престъпник, защото е бил член на партията по онова време?

 

Хората казаха: Работете за нас, а не за партийния си интерес. Вие сега работите за партиен интерес.

 

Втора грешка. Загубихте на първи тур и вместо да си вземете поука пуснахте страха, натиска и внушенията за нестабилност. Не плашете хората, това няма да се случи. Ние няма да допуснем дестабилизация на България. Ние сме гарант за спокойствието на българските граждани, за работата на институциите, за уважението към Конституцията.

 

С падането на ГЕРБ не пада България, а обратното, България се изправя. Не правете от вашата загуба национална трагедия. Щели да спрат еврофондовете. Кой ви го каза това, дами и господа? Щял да се върне тоталитарният комунизъм. До там ударихте дъното, това изречение да го произнесе партиен секретар, който плаши, че непартиен президент  ще върне тоталитарния комунизъм. Внушавате, че щели да се продадат интересите на България. Кой го прави? Външен министър, който ни продаде интереса в ООН и смени Ирина Бокова с Кристалина Георгиева. Външен министър, който подписа споразумението с Канада и продаде българското земеделие и българската икономика.

 

Щели сме да превърнем България в гето за бежанци. Кой го казва? Правителство, което прие Постановление 208 за трайно заселване на бежанци в България, за плащане на техните социални и здравни осигуровки.

 

Изборът на 13-и бил между леви и десни ценности и го казва вицепремиер, който беше такъв и в ляво правителство, с леви ценности. Казва го човек, който беше еврокомисар  изпратен от ляво правителство с леви ценности. Що за раздвоение на личността ви хвана за една вечер?

 

Щяло да спре санирането, дървата, няма да изплащате майчинство, ще купувате гласове и ще всявате страх и ужас. В ловешко на бедните хора, които докарахте до това състояние, защото замразявате доходи постоянно, раздавате два килограма кайма и по един хляб. Гаврите се с народа си.

 

В Бургас ще спирате парите за града, а в Сливен – осветлението.

 

До там ли стигнахте? Така избори няма да спечелите.

 

Каните се да манипулирате и фалшифицирате. Това, уважаеми дами и господа от управляващото мнозинство, е агония, агонията на една загуба, но това няма да стане агонията на България. Това ще стане новото начало и новият път за България.

 

1 млн. българи се произнесоха, че искат промяна!

 

Уважете гласа на хората. Демонстрирате неуважение към народа си и той ще ви го върне на 13-и.

 

Те поискаха промяна и ние им я предложихме. И тя ще стане на 13-и въпреки вас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3959 |09.11.2016 Илияна Йотова: Четирима реформаторски министри вършат черната работа на ГЕРБ . 0| 4511 |08.11.2016 Координаторът на ГЕРБ – Горна Оряховица към младите хора: Изберете личностите от глобалния, развиващ се свят . 1| 3793 |08.11.2016 Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: Дясно мислещите хора трябва да подкрепят Цецка Цачева . 12| 6350 |08.11.2016 Нова заплаха! ГЕРБ-Бургас: Загубим ли, спират всички проекти в града

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads