Реклама / Ads
2| 5217 |03.02.2015 НОВИНИ

Обрат в съда! Ирхан: Дияна уби Асенчо

.
Ирхан и малкият Асенчо
Делото срещу Ирхан Камбур за убийството на 3-годишния Асенчо придоби неочакван обрат по време на заседанието на магистратите от Апелативния съд. Камбур обжалва доживотната си присъда, която към момента е без право на замяна.
 

 Камбур взриви залата с твърдението, че не той, а сестрата на детето Дияна го е убила, съобщи Марица. бг.  Адвокатите му поискаха очна ставка между Камбур и Дияна Инджева. Те настояха, че тя  е компрометиран източник на информация, а точно нейните показания са довели до тежката присъда за Ирхан. В момента Даниела заработва като проститутка. Точно на Алеята на любовта тя споделила пред свой клиент подробности от убийството на братчето си. Защитата на Ирхан поиска човекът да бъде разкрит и също да бъде разпитан от съда.

 

 Прокурор Божидара Попова  напомни, че тази версия за авторството на убийството на Дияна се лансира от Ирхан отдавна, но са разпитани множество свидетели и са събрани доказателства, че Ирхан е пребил до смърт детето. Въпреки това Апелативният съд отложи делото.

 

Подсъдимият Ирхан Камбур да изтърпява наказанието при първоначален строг режим, постанови окръжният съдия Мария Шишкова, която вече е зам. главен прокурор на България.  Убийството бе извършено през април миналата година. Първоначално тригодишният Асен от Столипиново бе обявен за издирване по сигнал на майка му, която твърдеше, че го е оставила в градинка в квартала и повече не го е намерила. По-късно обаче единият от синовете на Камбур посочи мястото, където е хвърлен трупът.

 

Ирхан Камбур живеел без брак със сестрата на убитото дете Дияна Инджева. Заедно с тях живеела и майка  с тримата си синове. Голямата вина на малкия Асен, който още не можел да говори, е, че се изпускал, а това причинявало силен гняв у Ирхан Камбур.

 

Той пребил детето на 10 април, продължил да го бие и на другия ден, удрял главата му в стената и в пода, докато накрая то спряло да диша. Убиецът скрил тялото в гардероб в къщата, а после го хвърлил в река Марица. Двата найлонови чувала и бетонното блокче, сложено при трупа, бяха част от веществените доказателства.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4438 |22.12.2014 Григор стана Спортист на годината, Кобрата отсвири церемонията . 9| 3977 |21.12.2014 Кобрата остава в топ 10 . 1| 4142 |16.12.2014 В bg Гугъл най-търсени са Кобрата, Крисия и Робин Уйлямс . 20| 4490 |10.12.2014 В очакване на обрат и надежда за "Южен поток"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads