Реклама / Ads
6| 3284 |13.10.2022 НОВИНИ

Общински съветник от ”Атака” вандалства в сградата на Столична община

.
Източник: БГНЕС
Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов от ”Атака” е вандалствал в сградата на общината. Промъкнал се е маскиран в кабинета на кмета Йорданка Фандъкова и се оптал да открадне знамето на Украйна.
 

Общинският съветник Борис Бонев, съобщи във Facebook, че Иванв е влизал с оръжие в Общината и си е правил снима с маска като престъпник. 

 

По негови думи след като са подали сигнал на 112, пистолетите му са били конфискувани, което пък отприщило и десетки публикации насочени срещу самия Бонев.

 

"Ясно е, че циркаджийските изпълнения точно вчера, в деня на протеста за оставка на Фандъкова, не са случайни. ГЕРБ отдавна са доказали, че нямат червени линии и целта им е да са на власт на всяка цена - за да могат усвояването и сделките да не спират. Но нека софиянци прогледнат с кого" управлява"евроатлантиците"! #ОСТАВКА!, насписа той в социалните мрежи.

 

Припомняме, че знамето на Украйна беше поставено с решение на СОС от 7 април със срок "до приключване на войната". Месец по-късно активисти на "Възраждане" паркираха камион с вишка пред общината и необезпокоявано от полицейската охрана на сградата свалиха знамето.

 

Иванов, който е общински съветник от "Атака", преди седмица обяви, че става партиен член на "Възраждане", ако го приемат, но остава в групата на "Патриоти за София", където е заедно с четирима от ВМРО. Ако я напусне, ще се раздели и с поста на зам.-председател на СОС, както постановява правилникът за дейността на съвета. Иванов е и председател на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност. От няколко дни той обикалял сам из сградата, влизал навсякъде, включвал компютри, казаха от администрацията. Според някои служители той свалил знамето, което бързо е било заменено, според други - само се е заканвал.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4872 |11.10.2022 Назначиха Любомир Каримански от ИТН за съветник на финансовия министър . 0| 2793 |30.09.2022 В Петрич е арестуван общински съветник от ГЕРБ за купуване на гласове . 0| 2774 |18.09.2022 Общинският кризисен щаб в Карлово предупреди за измами с даренията . 1| 2795 |16.09.2022 450 са откритите край Изюм гробове, твърди съветник на Зеленски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads