Реклама / Ads
18| 13355 |08.06.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Огнян Минчев: Руската империя удуши България, сведе я до колониална администрация

.
Огнян Минчев Източник: БГНЕС
„София , която е обвързана с Москва с двойните вериги на ”православното единство” и на ”славянското братство” трябва най-после да разбере, че руската империя - в съветския й модус - буквално удуши българската държава и я сведе до слугинска колониална администрация. Това пише в коментар политологът Огнян Минчев.
 

Наследниците на тази колониална администрация на БКП - висшите представители на управляващата днес България политико-икономическа олигархия нямат интерес да си припомнят историческата истина за удушената българска държава. На тях им е по-изгодно да продължат да слугуват - те са трето поколение прислуга на Москва. Затова българите нямаме държава, нямаме президент, нямаме независими институции - ние гласуваме за това кой цвят слуги да обслужват Москва по-усърдно като дойдат на власт в България. Но в днешния и утрешния свят е все по-опасно да нямаш държава, да бъдеш нечия прислуга. Хубаво ги гледайте тия двамата на снимката. И заедно, и поотделно така могат да ни извъртят, че съвсем да ни няма! Който няма достойнство за независим живот, който не носи отговорност към миналото, настоящето и бъдещето на страната си, който не притежава лоялност към партньори и съюзници, които сам е избрал - този няма право да претендира за място нито в истинската политика, нито в истинската история, предупреждава във фесбук  политологъг.

 

Атина, която е обвързана с Москва само с веригите на "православното единство" трябва да разбере, че руската империя няма нито братя, нито приятели - тя има само слуги, врагове или "попутчици" - такива като Ердоган, които са заинтересовани за определен период от време да вършат "черната работа" в услуга на Кремъл, коментира още Минчев, след изразеното вчеро от Атина негодование, че Кремъл превръща Анкара в свой инструмент на Балканите.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 11588 |13.04.2019 О. Минчев: С трици маймуни не се ловят или 500 лв. заплата за робски труд . 15| 12014 |29.03.2019 Огнян Стефанов: Ако имахме гражданско общество, Цонев и Пеевски щяха да са на политическото бунище . 10| 8359 |25.09.2018 Огнян Гърков за Фрог: Ръкостискането Борисов-Тръмп - васално-слугински манталитет . 24| 19860 |21.03.2018 Огнян Стефанов: Първи сме по несъбрано ДДС, но медиите мълчат, мъртви са!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads