Реклама / Ads
9| 22752 |29.11.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Русофилският преврат в България, предвождан от Радев, ще коства много на Бай Ганьо

.
Стефан Гамизов
Липсата на съпротива срещу ужаса на русофилския преврат в България предвождан от Радев и поддържан от ГЕРБ и ДПС, ще коства много повече на Бай Ганьо като събирателен образ на простака в България. България все повече е като на “свинче звънче”, останала сам-самичка балкански русофилски дивак в ЕС и цивилизацията.
 

Другите балкански диваци просто не са в ЕС и не са част от цивилизацията на нормалността и демокрацията, което ги прави безпроблемни, защото не заплашват този демократичен хабитат.
Те са нещо друго и съответно екзотика, която има своето място покрай описаното място.


Властването на руската диктатура над България, което е садистично нагло и свирепо през тази година на война в Европа и крах на московските престъпници, трябва да отвори очите на цивилизованите българи, че имат срещу себе си бандити-превратаджии на власт в София, които са на руска служба и подчинение.


Не ние сме незаконни, а те са незаконна противоконституционна шайка от комунисти, морални и обществени агресори, русофили, корумпета и продажници.


Ограбиха само тази година 18 милиарда лева и изкуствено “напомпаха” инфлацията до двойна на ЕС, за да грабят в тази отдала им се мародерска ситуация, заедно с руската олигархична орда.
И нямат никакво намерение да спират през тази зима.


Ще грабят и ограбват българите, дори и ганьовците, които ги подкрепят, с кърджалийска свирепост за каквато само се носят легенди по Балканите от времето на Османската империя.
Спи народе!


Спи и сънувай снегурачки и как ти Ганьо ще се доредиш до службица с рушвети или фирмичка с грабежи, докато ти режат мръсните престъпни ръце парчета от живота, бъдещето на децата ти и направо забиват нож в последните искрици надежда, че България може да оцелее насред този черен мръсен демоничен путинофилско-комунистически мрак!числата се вкарват на ръка от компютърните специалисти, след редицата поправки от нашарения и надраскан протокол, което е предпоставка за неточно отразен вот.

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11089 |11.11.2022 От “Тръбата е цяла” до цитати на Кенеди: Какво става с Facebook-а на Стефан Янев? . 7| 13733 |24.09.2022 Стефан Гамизов: Един приятел ме попита, дали Васил Начев е убит . 26| 50640 |20.09.2022 Двуликият (Стефан) Янус . 2| 24338 |14.09.2022 Адв. Велислав Величков и Огнян Стефанов: Бившите управляващи са дали 3 млрд. за проект, обслужващ Путин, за да започне войната в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads