Реклама / Ads
19| 13261 |07.03.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: За управлението в полза на руската диктатура и Радев, ареста на В. Желев като прах в очите

.
Стефан Гамизов
Какво представлява един преврат по своята същност? Това е група хора, които нямат подкрепата на гражданите на една държава, да управляват след избори, но въпреки това управляват. Точно на това сме свидетели сега. Никой, никога не е избирал Румен Радев, да е начело на изпълнителната власт, но той управлява България вече 8 месеца и се готви да продължи да го прави.
 

Управлява я марионетно в полза на руската диктатура, организираната енергийна престъпност, картелите довели 75% от българите до мизерия, олигарсите и преди всичко в полза на водещите санкционирани лица.

 

Отбелязвам и подчертавам как Румен Петков, който е публичен проводник на желанията на руската диктатура, заедно с Богомил Манчев и Теодор Осиковски, контролират министерство на енергетиката и всички те имат публично достъпни доказвани връзки с руската диктатура.


Велико Желев да е арестуван е прах в очите, защото този човек, каквото и да е правил с Ролс Ройса, който го возеше, правил го е с европейски пари, което ще рече Европейската Прокуратура най-после опазва парите на ЕС, но между другото, по другото дело на тази прокуратура с не по-малък обществен погубен ресурс, това за ПАВЕЦ “Чаира” се чува една злокобна тишина и се вършат измами и фалшификации на експертизи, за да се прикрие истината.


Днес обявявам ”гражданска непоносимост” с Румен Радев и хората с него в най-важния за руската диктатура сектор, който поражда най-много мизерия за българите - енергетиката.

 

Турски Поток трябва да бъде спрян веднага, както бяха спрени Северен Поток и другите газопроводи.


Богомил Манчев и Теодор Осиковски, както и Румен Петков (който не събира и 1% на избори) трябва да бъдат подложени на нужните процедури, както и кабинета на министъра на енергетиката с него, за отнемане на достъпа до класифицирана информация и отстраняване от служба и влияние във властта (Румен Петков няма такъв, но едва ли му е проблем да знае всичко от госпожица (другарка??) Русева в кабинета на министъра).

 

Тези хора трябва да разберат накрая от българската държава, че не могат да работят срещу нея, дори и да имат някаква перверзна представа как техните желания са над желанията на българите.


Съжалявам за нежеланието на прокуратурата да води дела по главите на НК за престъпления срещу републиката, но вече му е дошло времето за “време разделно”. Или с народа български, или с руските поробители!!!


Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4870 |06.03.2023 Емилия Милчева: Дебелата корупция сътвори тънък асфалт по магистралите на ГЕРБ . 10| 4291 |06.03.2023 Емил Димитров - Ревизоро: ТЕЦ-овете финансират партии, затова политици ги защитават . 16| 8988 |05.03.2023 Левон Хампарцумян: Противниците на еврото може да си отдъхнат и пият по едно шампанско в Москва . 11| 15269 |05.03.2023 Александър Морфов: Твърде дълго сме в сянката на едно уродливо управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads