Реклама / Ads
16| 8437 |05.04.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Няма как да подкрепя кабинет с участието на ГЕРБ

.
Стефан Гамизов
ГЕРБ са непроменена организирана престъпна група свързана с всяко възможно престъпление, което човек може да си представи. Това, че фалшифицираха изборите с хартиените “гласове” и купуването на гласове само още и още затвърждава тази тяхна същност. Бойко Борисов си остава човек, който беше диктатор и ще бъде диктатор, ако му се даде възможност за това.
 

Той разруши малкото функционираща демократична държавност в България и построи Турски Поток за Путин, което направи в голяма степен възможна войната в Украйна, а България с този газопровод е част от тази война на страната на Москва.
Милиарди бяха ограбвани всяка година от Лукойл и Газпром, а делото за АЕЦ “Белене” беше загубено умишлено в лична полза на дясната ръка на Путин в лицето на Сергей Кириенко.

 

1 милион умират в мизерия и липса на грижа, избягали и неродени по времето на царуването на Бойко Борисов.


Съдебната система все още е в ръцете на садисти благодарение на Борисов, а 8 българи са санкционирани за корупция в особено големи размери от САЩ и Великобритания, като всички са свързани с Бойко Борисов.

 

Дори Румен Овчаров беше държан от Бойко Борисов представител на държавата в Лукойл, а другото санкционираното лице Александър Николов беше лично свързан с Бойко Борисов. За Владислав Горанов, какво да кажа или за санкционираните от ДПС?
Да говоря ли за личните връзки на Илко Желязков с Бойко Борисов и как Теменужка Петкова лично ми каза, че Илко Желязков бил над нея, а тя беше министър по това време? Шеф на борд на енергийно дружество над министърът????

 

Десетки милиарди са откраднати в България по времето на Бойко Борисов, а държавата се въргаля безпомощно в краката на престъпниците и русоробите.


Румен Радев наследи всичко това и го доразви в едноличен режим, който слугува на диктатурата в Москва и изобщо не съм забравил, че Асен Василев и групата му не се появи от нищото доведена от Радев, а е продукт на гербаджията Росен Плевнелиев.

 

Какви хора сте вие, които гласувате за ГЕРБ и нямате против ГЕРБ заедно с ДПС да фалшифицират изборите?


Няма да направя никакъв компромис със себе си и никога при никакви обстоятелства няма да работя с хора на ГЕРБ, ДПС и другите партии на корупцията и руснаците.

 

Мен ме интересуват хората, които гласуваха, дори и наивно с надежда за промяна срещу ГЕРБ, интересуват ме тези 108 хиляди гласували, че не подкрепят никой, както и ме интересуват тези 60% отказали да гласуват.

 

70% от българите се оказва не са негодници и русороби.


Макар смазани в мизерия и безпътица, те са достойни хора и отказаха да се продадат и предадат на корупционерите, санкционираните, русоробите и олигарсите.


Това ми дава чувство на гордост, че съм българин!!!

 

Благодаря ви достойни хора!!!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7014 |31.03.2023 Стефан Гамизов: Преялите социолози манипулират с “ГЕРБ печели с малко” . 3| 9002 |22.03.2023 Радослав Бимбалов: България няма да е част от европейската битка, докато управлява служебно правителство . 25| 9332 |09.03.2023 Еми Барух до Радев: Няма морал в зловещата аритметика, че животът на 50 000 евреи е ”платен” с живота на 11 343 . 14| 14424 |08.03.2023 Симптомът ”хищен български мачо”: Няма не искам, няма недей

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads