Реклама / Ads
6| 3827 |23.03.2020 НОВИНИ

Опашки от коли се образуват на КПП-та край София

.
На КПП край Драгичево трафикът е засилен тази сутрин. Вече се е образувала опашка от автомобили. Подобно е и положението на другите контролни пунктове.
 

За да влязат в София, е необходимо хората да имат декларация, че работят в града или идват по неотложни причини. Четирима полицаи проверяват всяка една от колите.

19 са пропусквателните пунктове на входовете на София, на които се извършват подобен вид проверки. Днес е първи работен ден след приемането и влизането в сила на новите и по-строги мерки във връзка с извънредното положение в страната.

 

На входа на Варна от АМ "Хемус" вече се образува колона от автомобили.

Двама полицаи проверяват шофьорите. Няма напрежение. Всичко става бързо и с разбиране от страна на шофьорите, допълва БНТ.  Гратисния период за служебни бележки от работодател е до утре.

 

Късно снощи кметът съобщи, че вече има фирма, която произвежда шлемове и първата партида ще бъде готова още днес. Те ще бъдат раздадени на хората на първа линия - лекари, медицински и социални работници, доброволци. Шлемове ще получат и полицаите на входовете на града.


В Пловдив 13 са общо КПП-тата на всички входно-изходни точки на града. Полицейски екипи денонощно следят дали хората в автомобили и автобуси имат важна причина за да преминат блокадата.

На КПП-то на "Голямо конарско шосе" трафикът тази сутрин е голям. Колоната е голяма, но се движи експедитивно. Проверките са бързи.

Полицията проверява пътуващите и в колите, и в автобусите на градски и междуградски транспорт. Пропускат се товрани автомобили и тирове.

Гратистният период за получаване са служебна бележка за пловдивчани е до 17 часа днес.

 

Банско продължава да бъде единствения в страната град под пълна карантина. Хората там приемат ситуацията спокойно. Но, всеки ден десетки автомобили с храна и медицински консумативи пристигат в града за доставка.

В града влизат и частни автомобили. Предполага се, че става въпрос за медицински лица. Никой от шофьорите на пожела да отговори защо влиза вътре.

Ситуацията в града е спокойна. Движението се осъ ществява нормално.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4784 |21.03.2020 Километрични опашки на изхода на София след въвеждане на новите мерки . 0| 3934 |19.03.2020 Затварят „Калотина“ и „Връшка чука“ за леки коли и автобуси . 0| 3830 |13.03.2020 Километрични опашки от тирове по граничните пунктове в Европа . 0| 4014 |04.03.2020 Доц. Околийски: Здравите хора да не носят маски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads