Реклама / Ads
28| 6137 |30.08.2020 НОВИНИ

”Отровното трио”: Ела на Велико Народно Въстание - 02.09, сряда

.
Отровното трио Източник: БГНЕС
30 хиляди безработни на минимални обещетения ще получат по 3 лева повече на ден, считано от 1 октомври. В противоречие на Закона, 33 600 служители на държавната администрация ще получат 30 % увеличение със ЗАДНА ДАТА, затова че били на първа лини в борбата срещу Ковид 19.
 

Първата линия включва борци като: Изпълнителна агенция по сортоизпитване, ДНСК която следи за законноста на строителството на Сараите на властта, Български институт по метрология, Комисията за защита на потребителите, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", Агенцията по храните, Държавна комисия по стоковите борси и тържищата и много много други. Идат избори, властта си купува избиратели, за наша сметка разбира се.


Правителственната калинка, шефка на комисията по дискриминация е заявила вчера пред Европейския парламент, че най-дискриминирани в България били управляващите , които биват хулени и обиждани - дори пред дома на уважаемия премиер ходели да носят чували за трупове. Затова правителството си назначава на важни постове верни нему същества, готови да изопачат всяка истина в името комфорта на властта. Познайте колко е заплатата на тази калинка, плащана от нашите джобове за да НИ ЗАЩИЩАВА от дискриминация?


Гешев живее в Бояна, редом с държавния глава и министър-председателя. Имотът Бояна е със специално предназначение и на личното разпореждане на Министерския съвет и е предназначен освен за дом на споменатите, така също и за посрещане на държавни глави и суперофициални гости на държавно посещение. Явно лицето Гешев, известно с това , че нито едно негово разследване не стигнало до съдебна присъда, има статут на държавен глава на чуждестранна държава. Или прокуратурата и правителството са се сляли напълно.
Отровното трио те информира. Ако не ти харесва това, ела на Велико Народно Въстание - 02.09, сряда

 

"Отровното трио", Фейсбук




????????30 хиляди безработни на минимални обещетения ще получат по 3 лева повече на ден, считано от 1 октомври. В противоречие...

Публикувахте от Отровното трио в Неделя, 30 август 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 9921 |29.08.2020 Ден 52! Властта започва да се окопава за 2 септември, не стихват призивите за Велико народно въстание . 2| 4811 |29.08.2020 Махат маските в Амстердам и Ротердам, падат ограничения и във Великобритания . 4| 5099 |27.08.2020 Ексхумират тялото на починалия с COVID-19 абитуриент във Велико Търново . 14| 5586 |25.08.2020 Корнелия Нинова ще се срещне с депутати от 7-то Велико народно събрание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads