Реклама / Ads
30| 3388 |29.04.2021 НОВИНИ

Пак от премиерския хол в Банкя: Ще похарчим пак милиони за кефа на някого

.
Премиерът в оставка отново се включи на живо във Facebook. Пряко се предава поредното заседание на Министерския съвет от Банкя, за да се скара на Слави Трифонов и с ирония да заяви - понеже сме много добре финансово, икономиката върви и парите са в изобилие, ще похарчим още 80 милиона лева за нови избори и за кефа на някого. Трябва да се отбележи, че сумата е намаляла драстично в думите на премиера, който съвсем наскоро обяви, че тя ще е двойна.
 

Борисов предупреди, че пораженията за държавата ще са чудовищни. 

 

"Няколко пъти народът ни връща, след като милиарди изтекоха от КТБ и т.н. Първата година при наше връщане е само пълнене на дупките през този период. Криво ми е, но не че не сме на власт, а че те имат всички възможности, които ние нямахме", заяви Борисов.

Той хипотетично даде пример, че на следващите избори ГЕРБ не са първи, а втори или трети и се обърна към Слави Трифонов с думите, че партиите на статуквото - БСП, ДПС, отново ще са в парламента и пак няма да може без тях.

 

Тогава пак сме щели да кажем, че не ни харесва и пак ще правим избори, но “през това време държавата ще лети по нанадолнището”. 

 

Борисов подробно обясни на лидера на ИТН как и кога може да се откаже от мандат: Имаш, Трифонов, подкрепа в парламента, една по една партиите, без ГЕРБ - искам да ми подпишете следното коалиционно споразумение. Ако подпишат - добре, ако не - тогава може да излезеш и да кажеш "Не искам да правя правителство". Накарай ги да подпишат, да видим какво всъщност не искат да подпишат".

 

Той заяви, че е загрижен за държавата и не вижда кои партии ще намерят компромис да съставят правителство. Накъде водят с този инат - или аз да съм едноличен господар, или няма правителство, недоумява Борисов.

 

“Какво доверие, каква прозрачност ще има, когато властта се даде на един човек и той е кандидат за президент?”, коментира Борисов по повод промените в Изборния кодекс. По негови думи електронното гласуване ще направи хакерите много богати хора. Борисов миналата седмица заяви, че веднага можел да назове две групи, които имат интерес да хакнат изборите у нас. 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 3592 |28.04.2021 От премиерския хол: Умните и красивите спяли до късно и провалили заседанието на НС . 15| 8214 |09.11.2020 Илиан Василев: Ще похарчим парите, ще загубим болни и накрая същите ще имат претенции да управляват отново . 4| 6249 |18.08.2020 Бабикян: Възможно е Николай Младенов да е ”културният човек” за премиерския пост . 26| 8771 |13.06.2020 Завоалирани коментари от премиерския джип за Васил Божков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads